breaking news Νέο

Ανεξαρτητοποιείται η δημοτική σύμβουλος Νάουσας Χρυσούλα Πασχούλα-Σερδαρίδου

Ανεξαρτητοποιείται η δημοτική σύμβουλος Νάουσας Χρυσούλα Πασχούλα-Σερδαρίδου

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης υπέβαλε προς τον Πρόεδρο  του Δημοτικού  Συμβουλίου Νάουσας και το Δήμαρχο Νάουσας η δημοτική σύμβουλος Νάουσας Χρυσούλα Πασχούλα- Σερδαρίδου. Στη δήλωσή της αναφέρει :

Κύριοι,  

 Με την παρούσα επιστολή μου, καταθέτω δήλωση ανεξαρτητοποίησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 (Καλλικράτη) όπως ισχύει σήμερα, από την Δημοτική Παράταξη «Κοινός Τόπος».

Από την έναρξη της θητείας της Δημοτικής Αρχής μέχρι και σήμερα, άσκησα τα καθήκοντα  μου τόσο από τη θέση της Αντιδημάρχου Οικονομικών όσο και της Δημοτικής Συμβούλου, με συνέπεια και επιμέλεια, εργαζόμενη σκληρά και κρατώντας πάντοτε χαμηλούς τόνους.

Ήταν μεγάλη τιμή για μένα, η εντολή των συνδημοτών μου  να υπηρετήσω τα συμφέροντα του τόπου μας, όλο αυτό το διάστημα σε θέσεις ευθύνης και προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την επίλυση των ζητημάτων της αρμοδιότητάς μου, επ’ ωφελεία των συμπολιτών μας και της δημοτικής παράταξης.

Το αυτό έπραξα και κάνω σαφές ότι από τη θέση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου, θα συνεχίσω να εκφράζω, να στηρίζω και να παλεύω για το καλό αυτού του τόπου.

Το οφείλω στους συνδημότες μου,  οι οποίοι με στήριξαν με την ψήφο τους και  με κατέταξαν στην πρώτη θέση των εκλεγόντων της Εκλογικής Περιφέρειας- Δημοτική Ενότητα Νάουσας, με 1.157 ψήφους.

                Με τιμή

Χρύσα  Πασχούλα  - Σερδαρίδου

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Δήμου  Νάουσας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής