breaking news Νέο

ΧΑΝΤΜΠΟΛ - Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ : «Απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα»

ΧΑΝΤΜΠΟΛ - Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ : «Απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα»

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς μπήκε από την Δευτέρα η γυναικεία ομάδα χαντμπολ του Φιλίππου που προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την συμπολίτισσα και νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΒΕΡΟΙΑ 2017.

Ένα παιχνίδι που αποκτά χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι ή μιας τοπικής συνάντησης με κάποια ξεχωριστά χαρακτηριστικά όπως προτιμάτε, αλλά για τον τεχνικό των “ερυθρολεύκων” Γιώργο Τσικίνα δεν ειναι παρά... “ένα παιχνίδι όπως όλα όλα τα άλλα”.

Ο ίδιος, βέβαια, δεν παραγνωρίζει το γεγονός οτι είναι δύο ομάδες της Βέροιας που θα τεθούν αντιμέτωπες, με την μεταξύ τους κόντρα να προσφέρει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αλλά και πάλι - όπως επεσημαίνει: «Εμείς θέλουμε να παρουσιασθούμε στο ματς αυτό με την δέουσα συγκέντρωση και σοβαρότητα, έχοντας ως στόχο τη νίκη, με την οποία και θα δώσουμε συνεχεια στις επιτυχίες μας στο πρωτάθλημα».

 

Χωρίς κανένα πρόβλημα

Ο Γιώργος Τσικίνας εν όψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής δεν έχει να σκεφθεί την ύπαρξη κάποιου προβλήματος, αφου έχει όλες τις παίκτριες κοντά του. Τις οποίες θα περιμενει σήμερα στο γήπεδο για την τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με την συμπολίτισσα ομάδα της Βέροιας 2017.

 

ΒΕΡΟΙΑ 2017: Με στόχο να μην.... τριτώσει το κακό

Η οποία από την δική της πλευρά, μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα απέναντι σε ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Αρτας, ευελπισθεί ότι θα καταφέρει να έρθει κοντά σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά κοντρα στον Φίλιππο. Το γεγονός, μάλιστα, οτι κόντρα σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορια στο ελληνικό χαντμπολ σαν την Αναγέννηση Αρτας το περασμένο Σάββατο όπου έχασε στο... τσαφ (25-24), της δημιουργεί την πεποίθηση ότι μπορεί να έχει βλέψεις σ’ ένα ματς σαν και αυτό με τον συμπολίτη Φίλιππο. Αρκεί αυτό να αποδειχθεί και στην πράξη βέβαια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής