breaking news Νέο

Αναβάλλονται όλα τα Κυριακάτικα παιχνίδια

Αναβάλλονται όλα τα Κυριακάτικα παιχνίδια

Αναβάλλονται όπως ήταν επόμενο όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν την Κυριακή 28η Οκτωβρίου.

Ετσι αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθούν τα παιχνίδια των δυο ομίλων της Β’ κατηγορίας όπως βεβαια και το παιδικό πρωτάθλημα.

Αντίθετα θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι αγώνες του πρωταθλήματος των Νέων (Σάββατο πρωί) όπως βέβαια και η έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας το Σάββατο το απόγευμα.

***

Τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής καλοκαιρινής περιόδου και οι ομάδες προσπαθούν να συμπληρώσουν τα κενά που εντοπίστηκαν τις πρωτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ετσι το Μακροχώρι που είχε την ατυχία να τραυματιστούν τρεις παίκτες του στα τελευταια παιχνίδια (Τσιφλίδης - Λουκίδης - Κουλουριώτης) προχώρησε σε δυο προσθήκες στο ρόστερ του. Συγκεκριμένα απέκτησε τον Λιλιόπουλο, που τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν με τα χρώματα του Ατρομήτου Διαβατού στην Α1 κατηγορία της Ένωσης μας και τον Αντωνιάδη που στην ουσία πρόκειται για επιστροφή στα “πάτρια εδάφη” καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι γέννημα θρέμα των Ακαδημιών του Μακροχωρίου.

Ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας επίσης προχώρησε σε μια σημαντική προσθήκη. Συγκεκριμένα απέκτησε τον 22χρονο Παπαδή που δυο ημέρες νωρίτερα είχε αποκτήσει την ελευθέρας του από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Ο Παπαδής είναι 22 ετών επιθετικός και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Αχιλλέα Νάουσας.

 

ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ

Δεύτερη αγωνιστική του 1ου ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος και είχαμε τα εξης αποτελέσματα.

 

1ος Ομιλος

Κένταυρος Μελίκης - Αστέρας Αλ.  3-2

Αγ. Βαρβάρα - Κουλούρα     0-6

Μακροχώρι - Αγκαθιά          δ.δ.

Ρεπό: οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας

 

Στον 2ο όμιλο διεξήχθη η πρώτη αγωνιστική με τα εξης αποτελέσματα:

Ακαδημία Ποδ. - Βέροιας - Ροδοχώρι 5-3

Μακεδόνας - Αριστοτέλης Ν.........3-0 α.α.

Βέροια - Αγ. Μαρίνα δ.δ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής