breaking news Νέο

ΦΙΛΙΠΠΟΣ : Με τη σκέψη στραμμένη στον Έσπερο Λαμίας

ΦΙΛΙΠΠΟΣ : Με τη σκέψη στραμμένη στον Έσπερο Λαμίας

Αν και μεσολαβεί διακοπή την Κυριακή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (εορτασμός της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 γαρ), ο Φίλιππος συνεχίζει την προετοιμασία του με τη σκέψη στραμμένη στην αγωνιστική υποχρέωση που έχει να βγάλει την μεταπροσεχή Κυριακή με αντίπαλο τον Έσπερο Λαμίας εκτός έδρας, η οποία και εντάσσεται στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής.

 

Φιλικό χθες με Αίαντα Ευόσμου...

Χθες το απόγευμα, βάσει προγράμματος της προετοιμασίας τους, οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας μετέβησαν στον Εύοσμο και αντιμετώπισαν τον τοπικό Αίαντα (που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής - 4ος όμιλος), σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα.

 

...και νέο το Σάββατο με ΜΕΝΤ

Εκτός όμως από αυτο το φιλικό, ο τεχνικός καθοδηγητής της ομάδας Δημήτρης Γκίμας έχει προγραμματίσει να δοθεί και ένα ακόμα φιλικό, αυτή τη φορά το Σάββατο (27/10) με την ΜΕΝΤ στη Θεσσαλονίκη. Δυο φιλικά παιχνίδια, στα οποία η τεχνική ηγεσία του Φιλίππου θέλει να κρατήσει “ζεστούς” τους παίκτες και συνάμα να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Το ευτύχημα - μέχρι στιγμής τουλάχιστον - είναι οτι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με (τον εορτάζοντα σήμερα) Δημήτρη Γκίμα να καταστρώνει απερίσκεπτα τα πλανα του για την δεύτερη “εκτός των τειχών” αναμέτρηση, στην οποία η ομάδα της Βέροιας θα παρουσιασθεί με ανεβασμένη ψυχολογία, απόρροια της πρώτης νίκης επί της Προποντίδας/Χαλκηδόνας την περασμένη αγωνιστική.

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής