breaking news Νέο

BEΡΟΙΑ : Έτοιμη για την πρώτη εκτός έδρας νίκη

BEΡΟΙΑ : Έτοιμη για την πρώτη εκτός έδρας νίκη

Με τη σημερινή πρωϊνή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου ολοκληρώνεται η εβδομαδιάτικη προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ για το αυριανό (Σάββατο) παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κουφαλίων.

Ο Νίκος Παπανώτας παρά την απουσία δύο βασικών ποδοσφαιριστών του του Σκαθαρούδη που είναι τραυματίας και του Μουρατίδη που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη καρτα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας και είναι τιμωρημένος αισιοδοξεί οτι η ομάδα του θα πάρει την πρώτη εκτός έδρας νίκη σε επίσημο παιχνίδι που τόσο ανάγκη την έχει στο ξεκίνημα της νέας προσπάθειας που κάνει.

Στην αντίπερα τώρα όχθη η ΒΕΡΟΙΑ “μετράει” και μια πολύ σημαντική επιστροφή. Πρόκειται για τον Κανούλα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και από τις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του.

 

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Ο αγώνας ΠΑΟ Κουφαλίων - ΒΕΡΟΙΑΣ ύστερα από αίτημα της γηπεδούχου ομάδας ορίστηκε από την ΕΠΟ να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Χαλκηδόνας καθώς στο γήπεδο των Κουφαλίων πραγματοποιούνται συμπληρωματικά έργα (επεκτείνεται η κερκίδα) και λόγω του ονόματος και της ιστορίας που κουβαλάει η φιλοξενούμενη ομάδα αναμένεται μεγάλη προσέλευση φιλάθλων και γι’ αυτό επιλέγει το γήπεδο της γειτονικής Χαλκηδόνας που έχει μεγαλυτερη χωρητικότητα.

Θα ξεκινήσει δε όπως και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής 3μ.μ.

 

“ΣΦΥΡΙΖΕΙ” Ο ΤΣΙΜΕΝΤΕΡΙΔΗΣ

Τον αυριανό (Σάββατο) αγώνα ΠΑΟ Κουφαλίων - Βέροιας ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Τσιμεντερίδης από την Ένωση Κοζάνης με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τζουβάρα και Βογδόπουλο.

 

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ “ΒΕΡΟΙΑ”

Οι όποιες εκκρεμότητες υπηρχαν και απασχολούσαν την νομική υπηρεσία της “ΒΕΡΟΙΑΣ” αναφορικά με την ονομασία και την ΕΠΣ στην δύναμη της οποίας ανήκει από τις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε ουσιαστικά έπαψαν να υφίστανται.

Την περασμένη Τετάρτη προσκομίστηκαν στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας όλα τα απαραίτητα έγγραφα και μέσω αυτής εστάλησαν ήδη στην ΕΠΟ η οποία αναμένεται στην πρώτη συνεδρίαση της “να ανάψει το πράσινο φως” και ένα θέμα που ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες τους ανθρώπους αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας παύει πλεον να υφίσταται.

 

ΕΦΥΓΕ Ο ΡΑΔΗΣ

Για δεύτερη φορά αποχωρεί από την ομάδα ο νεαρός αμυντικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Σοφοκλής Ράδης. Ο νεαρός αριστεροπόδαρος Βεροιώτης στόπερ βλέποντας οτι δεν βρίσκεται στα πλάνα τουλάχιστον αυτή την περίοδο του προπονητή του προτίμησε να αναζητήσει αλλού την ποδοσφαιρικήη του Ιθάκη και μεταπήδησε στην Παλαιοχώρα Χανίων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής