breaking news Νέο

Φούντα Ημαθίας στο άμεσο μέλλον;

Φούντα Ημαθίας στο άμεσο μέλλον;

Όπως είναι γνωστό, στην International Cannabis corp από τη Λατινική Αμερική δόθηκε η πρώτη άδεια για την καλλιέργεια ιατρικής κάνναβης στην Ελλάδα από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης. Η ΙGG, που ελέγχει μία έκταση 16 στρεμμάτων στην Ημαθία, θα ξεκινήσει διαδικασίες καλλιέργειας, εξαγωγής και διανομής ιατρικής κάνναβης, ενώ ετοιμάζεται να αναπτυχθεί, λέει, στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. «Η εταιρία  δουλεύει με την ελληνική κυβέρνηση για την εξασφάλιση της άδειας τους τελευταίους 18 μήνες. Μέσω της συνεργασίας με την IGG, η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να αποκομίσει τα οφέλη μιας νομιμοποιημένης βιομηχανίας κάνναβης», ανέφερε ο Eugene Beukman, GEO της εταιρείας, που εδρεύει στην Ουρουγουάη.

Αυτά ακούνε πολλοί αγρότες της Ημαθίας και το βλέπουν σοβαρά να στραφούν στην καλλιέργεια στρεμματικών εκτάσεων ιατρικής κάνναβης, αφού οι παραδοσιακές καλλιέργειες, με τις οποίες καταπιάνονται, τους έχουν «βάλει.. μέσα»! Φούντα Ημαθίας λοιπόν στο άμεσο μέλλον; Για να δούμε…

Υπενθυμίζεται ότι επτά εταιρικά σχήματα έχουν υποβάλει αίτηση αδειοδότησης για καλλιέργεια ιατρικής κάνναβης και βρίσκονται εν αναμονή της έγκρισης από το υπουργείο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής