breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Αδιανόητη γκάφα του Τμήματος Φορολογίας και η ειρωνική, μέχρι δακρύων, απάντηση στους εφοριακούς

Το Τμήμα Φορολογίας ζήτησε και μάλιστα για πρώτη φορά, να εισπράξει οφειλές από άνδρα, ο οποίος έχει αποβιώσει εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια, από το 1988, σύμφωνα και με την αδιανόητα καυστική και με έντονο το στοιχείο της πολιτικής ειρωνείας, απαντητική επιστολή που απεστάλη πίσω στο Τμήμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο αίτημα του Τμήματος Φορολογίας, την απαντητική επιστολή συνέταξε η εγγονή του θανόντος, η οποία και παρέπεμψε το Τμήμα στο… κοιμητήριο, προκειμένου να εισπράξει τις οφειλές.

Στην επιστολή της αναφέρει πως ο άνδρας που ψάχνουν, βρίσκεται «εν τόπω φωτεινώ, εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως», δίδοντάς τους και οδηγίες για το πώς και πού θα τον εντοπίσουν στο κοιμητήριο Βορείου Πόλου.

«Για είσπραξη των οφειλών μπορείτε να αποταθείτε στο Κοιμητήριο Βορείου Πόλου, από την είσοδο προχωρήστε περίπου 200 μέτρα, στα δεξιά θα δείτε μια βρυσούλα, από το μονοπατάκι φτάνετε στο τέρμα και ακριβώς κάτω από το κυπαρίσσι θα τον βρείτε».

Τόνισε, μάλιστα, πως δεν γνωρίζει κατά πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί, αφού βρίσκεται στη μόνιμη κατοικία του εδώ και 30 χρόνια, ενώ σε άλλο σημείο, η εγγονή του θανόντος συνιστά τους υπαλλήλους του Τμήματος Φορολογίας, όπως αποταθούν για «είσπραξη φόρων εκατομμυρίων από τους γνωστούς φοροφυγάδες, οι οποίοι βρίσκονται εν ζωή και να παύσει το κράτος να κάνει τα στραβά μάτια, αν πληγώσει τα αισθήματά τους…».

*****

Αυτό θα πει τύχη! Έσπασε το πόδι του, αλλά κέρδισε στο Mega Millions

Αν είναι να σου κάτσει... θα σου κάτσει, ακόμη κι αν σπάσεις το πόδι σου! Η ιστορία έρχεται από το New Jersey των ΗΠΑ και έχει να κάνει με το Mega Millions...

Ο 87χρονος Ερλ Λίβινγκστον στο δρόμο για να αγοράσει ένα λαχείο για το Mega Million, που μοίραζε δισεκατομμύρια δολάρια, έπεσε και έσπασε το γοφό του.

Ατυχία θα πείτε, αλλά μη βιάζεστε.

Ένα ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο και εκεί προφανώς ο 87χρονος είπε σε κάποιον ότι ήθελε να αγοράσει λαχείο.

Έτσι οι νοσηλευτές τον έβαλαν συμμέτοχο στο λαχείο, που είχαν αγοράσει από κοινού…

Ε, όταν έγινε η κλήρωση, ο 87χρονος και οι νοσηλευτές κέρδισαν ένα εκατομμύριο δολάρια!

Η ιστορία είναι τόσο απίστευτη, που δεν τον πίστεψε ούτε η ανεψιά του, που πήγε να τον δει στο νοσοκομείο… νόμισε ότι ο 87χρονος βρισκόταν σε σύγχυση από το χτύπημα, τον πίστεψε μόνο όταν της επιβεβαίωσαν την είδηση τα μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου.

*****

«Επαναπατρίστηκε» μετά από 164 χρόνια ο πρώτος ελληνικός μετεωρίτης !

Στη χώρα μας επέστρεψε ο μόνος επιβεβαιωμένος μετεωρίτης, που είχε πέσει στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 1818 και βρισκόταν στο εξωτερικό από το 1854!

Τον Ιούνιο του 1818 πέφτει μετεωρίτης στην πόλη των Σερρών. Τον συνέλεξαν, τον παρέδωσαν στον πασά της περιοχής και αυτός στο Γερμανό γιατρό του.

Ο μετεωρίτης κατέληξε σε έναν καθηγητή στην Αυστρία, ο οποίος με τη σειρά του τον έκανε δωρεά στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Βιέννης.

Εκεί βρίσκεται από το 1854 μέχρι και σήμερα, ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους μετεωρίτες σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον, ενώ εκτιμάται ότι είναι 4,56 δισεκατομμυρίων χρόνων.

Με αφορμή τα 200 χρόνια από την πτώση του, έγιναν πολλές προσπάθειες, ώστε να εκτεθεί στη χώρα μας.

Με την αρωγή του δήμου Φυλής και του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού (ΕΛΔΟ), ο μετεωρίτης θα βρίσκεται στο Μουσείο Ηρακλειδών στο Θησείο, από τις 7 μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2018.

Παράλληλα, από τις 7 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, θα υπάρχει στον ίδιο χώρο, έκθεση φωτογραφίας με όσα έζησε ο Έλληνας επιστήμονας Ιωάννης Μπαζιώτης στην Ανταρκτική, όπου βρίσκεται σε αποστολή της NASA για μετεωρίτες!

*****

Ο ληστής που ψάχνουν, είναι «φτυστός» ο Ρος από τα «Φιλαράκια»

Πανηγύρι έγινε στα social media μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας ενός άνδρα, που καταζητείται για κλοπή στο Μπλάκπουλ. Ο άνδρας ήταν ίδιος με το Ρος, κατά κόσμον Ντέιβιντ Σουίμερ από τα «Φιλαράκια».

Η αστυνομία στο Μπλάκπουλ ανέβασε στο Facebook φωτογραφία του άνδρα και ζητούσε, όσοι γνωρίζουν κάτι, να επικοινωνήσουν μαζί τους. Η φωτογραφία τον δείχνει να κρατάει στα χέρια του κουτιά με μπύρες, βγαίνοντας από ένα εστιατόριο. Η κλοπή έγινε στις 20 Σεπτεμβρίου.

Μόλις είδαν τη φωτογραφία οι χρήστες του Facebook, άρχισε το γλέντι. Ο άνδρας στη φωτογραφία ήταν ίδιος ο Ρος από τα Φιλαράκια. Η αστυνομία απάντησε στα σχόλια με φλεγματικό Βρετανικό χιούμορ. «Σας ευχαριστούμε όλους για τις πολλές και άμεσες απαντήσεις σας. Ερευνήσαμε την υπόθεση και διαπιστώσαμε ότι ο Ντέιβιντ Σουίμερ ήταν στις ΗΠΑ εκείνη την ημέρα. Λυπούμαστε που έγιναν έτσι τα πράγματα».

*****

Γυρίζει ο άντρας το μεσημέρι και βρίσκει το σπίτι άνω-κάτω….

Τα παιδιά με τις πιτζάμες να τρέχουν πάνω κάτω σε όλο το σπίτι, τα πιάτα άπλυτα βουνό στο νεροχύτη, το φαγητό του σκύλου πασαλειμμένο στους τοίχους, το σαλόνι γεμάτο παιχνίδια και ρούχα…

Ανεβαίνει τις σκάλες πατώντας σε κομματάκια από παζλ και τουβλάκια, σπασμένα παιχνίδια και πάμπερς.

Βλέπει τη γυναίκα του στο κρεβάτι με τις πιτζάμες ακόμη. Την κοιτά απορημένος και τη ρωτάει:

«Μα τι έχεις; Είσαι άρρωστη;

«Όχι, μια χαρά είμαι…», του λέει αυτή.

«Τότε τι γίνεται εδώ μέσα;»

«Κάθε μέρα που με ρωτάς τι έκανα όλη μέρα και κουράστηκα… σήμερα δεν το έκανα!!!»


Αυτό θα πει τύχη! Έσπασε το πόδι του, αλλά κέρδισε στο Mega Millions
«Επαναπατρίστηκε» μετά από 164 χρόνια ο πρώτος ελληνικός μετεωρίτης !
Ο ληστής που ψάχνουν, είναι «φτυστός» ο Ρος από τα «Φιλαράκια»

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής