breaking news Νέο

Ιστορική νίκη για την Βέροια 2017!

Ιστορική νίκη για την Βέροια 2017!

Έγραψε ιστορία η ΒΕΡΟΙΑ 2017! Τα κορίτσια του Κώστα Χαραλαμπίδη επιβλήθηκαν με 25-24 του συμπολίτη Φιλίππου, στον «εμφύλιο» της Βέροιας, πετυχαίνοντας την παρθενική τους νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκες» του Γιώργου Τσικίνα δεν στάθηκε δυνατό να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, με αποτέλεσμα να υποστούν την ήττα, την δεύτερη (προηγήθηκε αυτή με το Πανόραμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος) σε τρία παιχνίδια.

Ο αγώνας του Σαββάτου στο Φιλίππειο, ανάμεσα στην – τύποις γηπεδούχο – ΒΕΡΟΙΑ 2017 και τον Φίλιππο είχε χαρακτήρα ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ και να προσφέρουν ωραίο θέαμα, προς τέρψιν των πολυπληθών φιλάθλων που βρέθηκαν σ' αυτόν.

Στο πρώτο μέρος ο Φίλιππος πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ, σε σημείο μάλιστα να πάει την διαφορά στο +6 (2-8) και να τελειώσει το τριαντάλεπτο με το υπέρ του 13-14. Στην επανάληψη το σκηνικό διαφοροποιήθηκε. Οι «κυανέρυθρες» της Βέροιας μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αφού ισοφάρισαν σε 15-15 πέρασαν μπροστά με 19-16, διατηρώντας μία διαφορά από 3-5 γκολ μέχρι το 55' (24-19). Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Φίλιππος προσπάθησε να μειώσει περαιτέρω στο σκορ, όμως η Βέροια 2017 στάθηκε υπέρτερη και με 25-24 να πάρει την νίκη τελικά.

Τα πεντάλεπτα: 2-4, 2-7, 4-8, 6-10, 10-11, 13-14 (ημχ.), 15-15, 19-16, 21-18, 24-19, 24-11, 25-24.

Βέροια 2017 (Χαραλαμπίδης – Μακρίδου): Τσιομπάνου, Ζντράβεσκα, Κοτζαχρήστου 2, Μπαντή, Βαφειάδου, Δελησάββα 2, Καλμουκίδου 5, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους της!

Φίλιππος Βέροιας (Τσικίνας): Νάτσο, Κατσικαρώνη, Εμμανουηλίδου 3, Γιαννοπούλου, Ανθίτση 4, Καραχαρίση 4, Θεοδοσοπούλου Β., Σπυριδοπούλου 1, Ζουμπουλίδου, Γεωργιάδου 4, Νοχουσίδου, Θεοδοσοπούλου Σ., Νούσια 6, Λούρη 2.

Δηλώσεις

«Ξεκινήσαμε πολύ νωθρά, αλλά δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας. Ροκανίσαμε την διαφορά έως το τέλος του ημιχρόνου και στο δεύτερο καταφέραμε να περάσουμε μπροστά και να πάρουμε μια καλή διαφορά. Πιστεύω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι στο τέλος, παρά τη μείωση στο σκορ από τον Φίλιππο. Αυτή η νίκη αξίζει αποκλειστικά στις παίκτριες μου και είμαι υπερήφανος γι' αυτές. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο Γιάννη Χασιώτη που είναι συνέχεια δίπλα μας» επεσήμανε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο τεχνικός καθοδηγητής της ομάδας ΒΕΡΟΙΑ 2017 Κώστας Χαραλαμπίδης, ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός του Φιλίππου Γιώργος Τσικίνας ανέφερε:

 

«Δεν είχαμε την απαιτούμενη διάρκεια. Δεν πιστέψαμε ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι. Όταν δίνεις την ευκαιρία στον αντίπαλο να βάζει εύκολα γκολ, τότε δίνεις πλεονέκτημα. Στο τέλος μπορουσαμε να κερδίσουμε, αλλά είμασταν και άστοχοι.

Το παιχνίδι όμως χάθηκε όταν απωλέσαμε την διαφορά των 6 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά και δεν είμαι ευχαριστημένος. Η ομάδα δεν έχει βρει τα πατήματά της και είμαστε υπεύθυνοι για την εικόνα μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε παραπάνω».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής