breaking news Νέο

Nίκη Αγκαθιάς : Δυσκολεύεται στο γήπεδό της

Nίκη Αγκαθιάς : Δυσκολεύεται στο γήπεδό της

Μπορεί η Νίκη Αγκαθιάς να διατήρησε το αήττητο για πέμπτο στη σειρά παιχνίδι όμως έχασε άλλους δύο βαθμούς στο γήπεδό της και την ευκαιρία να κερδίσει τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης και να μείνει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Σε γενικές γραμμές στο γήπεδο της Αγκαθιάς έγινε ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι με τις δύο ομάδες την Νίκη και τον Μακεδονικό να μοιράζονται τα γκολ και τους βαθμούς, όχι όμως και τις εντυπώσεις αφού η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και δικαιούτο τη νίικη.

Η Αγκαθιά ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και στο πρώτο 25λεπτο είχαν την υπεροχή δίχως όμως να καταφέρει να δημιουργήσει την μεγάλη φάση για γκολ, με μια εξαίρεση. Στο 12' συγκεριμένα ο Δούμας ανέτρεψε μέσα στην περιοχή της ομάδας του τον Αβραμόπουλο με τον διαιτητή όμως να δείχνει παίζετε.

Μετά το 25' και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου ο Μακεδονικός ισορρόπησε και στο 30' είχε μια καλή φάση για γκολ με τον Σταύρε να πιάνει το δυνατό σουτ, τον Τόλιο να αποκρούει προσωρινά την μπάλα όμως να παίρνει κατεύθυνση προς τα δίχτυα της εστίας του, αλλά με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας της Νίκης κατάφερε να την απομακρύνει πριν αυτή περάσει την γραμμή του τέρματος.

Στην επανάληψη ο Μακεδονικός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και αφού στο 60' άγγιξε το γκολ (ο Τόλιος απέκρουσε δύσκολα σουτ του Δούμα και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι της εστίας του και απομακρύνθηκε) στο 65' κατάφερε να προηγηθεί με τον Δούμα. Ο Καρλόπουλος εκτέλεσε φάουλ με τον Δούμα να κερδίζει την κεφαλιά και να την στέλνει στα δίχτυα της εστίας του Τόλιου.

Από το σημείο αυτό και μετά η γηπεδούχος ομάδα αντέδρασε, ανέλαβε την υπεροχή και κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσα στο 90' με κεφαλιά του Ρογγότη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γιατζιτζόγλου, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων θα μπορούσε να πάρει την νίκη αν ο διαιτητής καταλόγιζε την εσχάτη των ποινών όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Γαρύφαλου μέσα στην περιοχή της ομάδας του.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Με δικαιολογημένα παράπονα, κυρίως για τις δύο φάσεις των πέναλτι που δεν κατελόγισε σε βάρος του Μακεδονικού, άφησε τους γηπεδούχους ο θεσσαλός διαιτητής κ. Θεοχάρης (Σακκάς Π. - Σακκάς Δ.)

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΚΑΘΙΑ: Τόλιος, Κίτσας Ελ., Γιατζιτζόγλου, Ρογγότης, Λιόλιος, Γιαννόπουλος, (70' Κίτσας Ευαγ.), Χατζόπουλος, Πέτκος (65' Τζερεμές), Γκελοσάνι, Αβραμόπουλος, Σιδηρόπουλος (53' Σούκιας).

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουμαγιάς, Τσιαμπάζης, Τριανταφυλλίδης (75' Χατζηκωνσταντίνου), Δούμας, Λιβαδάς, Ζαφειρίδης, Ποκόνγκ, (70' Δήμου), Γαρύφαλος, Σταυρέ (68' Πολιανίδης), Αγγελούδης, Καρλόπουλος (82' Μπαρντούσι).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής