breaking news Νέο

Πρόσκληση έναρξης επιμορφωτικών προγραμμάτων στη Βέροια

Πρόσκληση έναρξης επιμορφωτικών προγραμμάτων στη Βέροια

Η έναρξη και ο αγιασμός των επιμορφωτικών προγραμμάτων του Κ.Π.Ε.Π. για τη Βέροια και για τα δυο τμήματα Ψυχολογίας (θέματα που άπτονται της ψυχικής και κοινωνικής μας υγείας) και Θεραπευτικών Τεχνικών Ψυχολογίας (θέματα που άπτονται θεραπευτικών τεχνικών ενδυνάμωσης εαυτού) θα πραγματοποιηθεί στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Μενδρεσέ Τζαμί), την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 στις 18:00 – 20:00, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Βέροιας.

Προσκαλούμε όλους τους σπουδαστές μας αλλά και όσους επιθυμούν να ενημερωθούν από κοντά για τη φιλοσοφία και τους στόχους του εκπαιδευτικού μας φορέα, να παρευρεθούν στην όμορφη εκδήλωσή μας.

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στον εκπαιδευτικό μας φορέα για δεύτερη συνεχή χρονιά και σας ευχόμαστε καλή δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά!!

 

Με εκτίμηση,

ΤΟ Δ.Σ. του Κ.Π.Ε.Π.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και με τη συντονίστρια του νομού Ημαθίας, κ. Πάττυ Παπαδήμου - Θεοδωρίδου,  στο τηλ. 6977024950 και με τη Γραμματεία του Κ.Π.Ε.Π. κ. Έφη Λοιζά στο τηλ. 6947449794 και 6942434306 για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση (ιστοσελίδα: www.koinonikopanep.com).

Υπάρχει ακόμα δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας στο email: koinonikopanep@gmail.com & fb: Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής