breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Το μαγαζί πλημμυρίζει και οι θαμώνες τρώνε… πίτσα!

Μπορεί η Ιταλία να έχει κυριολεκτικά πνιγεί από τις βροχοπτώσεις, όμως οι Ιταλοί δεν πτοούνται και δεν αλλάζουν τις καθημερινές τους συνήθειες, όπως π.χ να απολαύσουν μια πίτσα σε ένα εστιατόριο.

Τι και αν μέσα στο εστιατόριο το νερό έχει φτάσει στους 30 πόντους και οι σερβιτόροι κυκλοφορούν με γαλότσες, ή ώρα του φαγητού και η… πίτσα είναι ιερή στην Ιταλία!

Θαμώνες και σερβιτόροι συμπεριφέρονται σαν να μην τρέχει τίποτα, την ώρα που η στάθμη του νερού αρχίζει να… ανεβαίνει επικίνδυνα στο μαγαζί, ενώ απέξω όλοι οι δρόμοι είναι πλημμυρισμένοι! Ο κόσμος μέσα στο μαγαζί συμπεριφέρεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα και τα πιάτα με την πίτσα πάνε και έρχονται!

*****

Παγκόσμιο ρεκόρ! Γυναίκα έχει γεννήσει 44 παιδιά! Τι λέει για την καθημερινότητά της

Με μιάμιση διμοιρία ή μισό λόχο εξισώνονται τα 44 (!) τέκνα, που έχει φέρει στον κόσμο μία γυναίκα από την Ουγκάντα.

Όπως αναφέρει το Russia Today, η 39χρονη γυναίκα – θαύμα, Μάριαμ Ναμπατάνζι, σε τέσσερις από τις αναρίθμητες γέννες της έχει αποκτήσει δίδυμα, ενώ σε τρεις από αυτές πεντάδυμα.

Αλλά, με τα 44 παιδιά της πρέπει να είναι η μοναδική που έχει φέρει στη ζωή τόσα παιδιά!

Η ίδια περιέγραψε ότι στην αρχή την τρόμαζε που έμενε έγκυος τόσο συχνά και γι’ αυτό το λόγο αυτό ζήτησε κάποια φορά τη βοήθεια των γιατρών, προκειμένου διακόψει την κύηση. Ωστόσο, εκείνοι της εξήγησαν πως θα έβαζε τη ζωή της σε κίνδυνο, αν τη δεδομένη στιγμή διέκοπταν την εγκυμοσύνη.

Ο πατέρας των παιδιών δεν είναι πια μέλος της μεγάλης οικογένειας, καθώς η 39χρονη γυναίκα αποφάσισε να πάρει διαζύγιο, επειδή την κακομεταχειριζόταν.

Η Μάριαμ αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες στην καθημερινότητά της, όμως δηλώνει ευτυχισμένη και φροντίζει με κάθε τρόπο για το μέλλον των παιδιών της!

*****

Παρέλαση για την «Ημέρα των Νεκρών» στο Μεξικό

Δεκάδες χιλιάδες Μεξικανοί συνέρρευσαν σε κεντρική λεωφόρο της πόλης του Μεξικού, για να γιορτάσουν την παρέλαση για τη «Μέρα των Νεκρών», μία μοντέρνα εκδοχή της παράδοσης που έχει βαθιά στο παρελθόν της προ-ισπανικής περιόδου τις ρίζες της.

Με μια μίξη των γιορτών της καθολικής εκκλησίας, για την «Ημέρα των Αγίων» και την ημέρα «Όλων των Νεκρών», εκατομμύρια κόσμου από όλο το Μεξικό γιορτάζουν κάθε χρόνο τη «Μέρα των Νεκρών».

Βασισμένη στην πίστη για επιστροφή των νεκρών από τον κάτω κόσμο, οι εορτασμοί ξεκινούν επισήμως την 1η Νοεμβρίου, για τα παιδιά που έφυγαν και ολοκληρώνονται μία μέρα αργότερα, στις 2 Νοεμβρίου για τους ενήλικες.

Σύμφωνα με την παράδοση, κάθε σπίτι φτιάχνει αυτές τις μέρες μία γωνιά αφιερωμένη στους αγαπημένους, που έχουν φύγει από κοντά τους. Λουλούδια, γλυκά και άλλα αντικείμενα, που φτάνουν μέχρι και την τεκίλα, στολίζουν τις γωνιές αυτές.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η ιδέα για την παρέλαση γεννήθηκε από τη σκηνή έναρξης της ταινίας του Τζέιμς Μποντ «Spectre», στην οποία διαδραματίζεται καταδίωξη εγκληματιών στην πόλη του Μεξικού, ενώ πλήθη παρακολουθούν την παρέλαση ανθρώπων που φορούν κοστούμια σκελετών.

*****

Σκύλος μετέτρεψε το γαμήλιο ταξίδι σε…«εφιάλτη»!

Τα δόντια του αγαπημένου του κατοικίδιου κατέστρεψαν το γαμήλιο ταξίδι ενός ζευγαριού και μάλιστα τέσσερα χρόνια μετά από την ημέρα που ο σκύλος δάγκωσε το διαβατήριου του ιδιοκτήτη!

Το σίγουρα αξέχαστο γαμήλιο ταξίδι του ζεύγους από τη Μεγάλη Βρετανία ξεκίνησε κανονικά, όμως ούτε ο Daniel Farthing ούτε η σύζυγος του είχαν ποτέ φανταστεί τον εφιάλτη που θα περνούσαν για…χάρη του συμπαθούς λαμπραντόρ τους.

Το ζευγάρι αναχώρησε για το γαμήλιο ταξίδι στο Μπαλί. Φθάνοντας, όμως, στην Ινδονησία, οι Αρχές δεν τους επέτρεψαν την είσοδο στη χώρα και τους ανάγκασαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους! Αιτία, η φθορά που είχε προκαλέσει πριν από χρόνια με τα δόντια του, στο διαβατήριο του άνδρα, ο σκύλος του. Τι κι αν ο Daniel είχε ταξιδέψει, με αυτό το διαβατήριο, σε αρκετά μέρη της Ευρώπης χωρίς κάποιο πρόβλημα, τι κι αν πριν αναχωρήσουν για το γαμήλιο ταξίδι, απευθύνθηκαν στις βρετανικές Αρχές και τους διαβεβαίωσαν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στη μετακίνησή τους, καθώς το κομμάτι που έλειπε από το επίσημο έγγραφο, δεν περιείχε πληροφορίες ταυτοποίησης.

*****

Ο Τοτός κάνει θεωρητικά μαθήματα οδήγησης και του λέει ο εκπαιδευτής:

«Λοιπόν Τοτέ, είσαι στο δρόμο και βγαίνει μπροστά σου μια κοπελιά με τη γιαγιά της. Τι πατάς;;»

«Εεεεε….Τη γιαγιά;;;;»

«Για σκέψου καλύτερα…»

«Την εγγονή.»

«Ποια εγγονή ρε ηλίθιε…το φρένο πατάς!!!!!»


Παγκόσμιο ρεκόρ! Γυναίκα έχει γεννήσει 44 παιδιά! Τι λέει για την καθημερινότητά της
Παρέλαση για την «Ημέρα των Νεκρών» στο Μεξικό
Σκύλος μετέτρεψε το γαμήλιο ταξίδι σε…«εφιάλτη»!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής