breaking news Νέο

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ : «Τελικός προορισμός η κορυφή»

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ : «Τελικός προορισμός η κορυφή»

Νέος προπονητής όπως γράψαμε και στο χθεσινό σχετικό ρεπορτάζ στον πάγκο της Βέροιας, στην θέση του Νίκου Παπανώτα είναι ο Σάκης Θεοδοσιάδης που διαθέτει αρκετές διακρίσεις στο βιογραφικό.

Ο Θεοδοσιάδης κατάγεται από την γειτονική Πέλλα και είναι 43 ετών, ενω υπήρξε ο μακροβιότερος προπονητής σε ομάδα της Β’ Εθνικής, καθώς καθισε στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας για έξι ολόκληρα χρόνια, όπως βέβαια και ο Σπύρος Μπαξεβάνης, επισης από την Πέλλα (κατάγεται από τα Γιαννιτσά) στην τεχνική ηγεσία του Κισσαμικού (Χανιά Κρήτης).

Ο νυν προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ έχει στο βιογραφικό του τρεις ανόδους από το περιφερεικό πρωτάθλημα και την Γ’ Εθνική. Δυο με την Αναγέννηση Καρδίτσας και μία με τον Απόλλωνα Λάρισας στον οποίο μετακόμισε όταν αποχώρησε από την Καρδίτσα.

Με την ομάδα της Αναγέννησης μάλιστα άγγιξε τα πλεϊ οφ για άνοδο στην Super League την περίοδο 2014-2015.

Στον Απόλλωνα Λάρισας στον οποίο όπως ήδη αναφέραμε μετακομισε όταν αποχώρησε από την Καρδίτσα, “μετράει” μία άνοδο από την Γ’ Εθνική, στο πρωτάθλημα της Football League, στο οποίο συνέχισε για να αποχωρήσει ύστερα από έναν αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ στον οποίο η ομάδα του έχασε με μεγάλο σκορ προκαλώντας διάφορα σχόλια που αφορούσαν όχι τον ίδιο αλλά την διοίκηση της ομάδας του.

Μετά τον Απόλλωνα Λάρισας συνέχισε στην Σπάρτη στον πάγκο της οποίας αντικατέστησε τον γνώριμο στους φιλάθλους της ΒΕΡΟΙΑ Γράφα. Τα πολλα όμως οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα της Σπάρτης δεν του επέτρεψαν να μακροημερεύση στον πάγκο της. Ετσι κατέληξε στην ΒΕΡΟΙΑ, στην οποία όπως λέγεται θα έχει τους δικούς του συνεργάτες.

Ο νέος προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα εθνικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και αρκετές επιτυχίες (τρεις ανόδους) ενω διαθέτει και σημαντική παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League έχει κοουτσάρει σε 91 παιχνίδια της Β’ Εθνικής την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Απόλλωνα Λάρισας και την Σπάρτη και έχει γευθεί σε 37 από αυτά την χαρά της νίκης, έχει 18 ισοπαλίες και ηττήθηκε 36 φορές.

Ο Θεοδοσιάδης που έχει δυο σερί ανόδους με την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Β’ Εθνική δεν θα μπορούσε ερχόμενος στην ΒΕΡΟΙΑ να έχει άλλο στόχο από την άνοδο και αυτό ανεξάρτητα από τα σχέδια και τον στόχο που είχε βάλει η διοίκηση της στο ξεκίνημα της νέας προσπάθειας και αυτό φαίνεται από τις πρώτες δηλώσεις του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα λίγες ώρες μετά την οριστική συμφωνία του με την διοίκηση ο νέος προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ δήλωσε: «Με γεμίζει ευθύνες η εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπό μου. και την ευχαριστώ, καθώς νιώθω την εκτίμηση της. Ηρθα στη ΒΕΡΟΙΑ για να συμμετάσχω σε μια υγιή προσπάθεια. Αυτός είναι ο βασικός λόγος. Είμαι εδώ για να δικαιώσω τις μεγάλες προσδοκίες των ανθρώπων της. Να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να πετύχουμε το στόχο. Στις μερες μας, σπανίζουν το νοικοκυριό και οι καλές συνθήκες οργάνωσης και λειτουργίας.

Η ΒΕΡΟΙΑ κάνει βήματα μπροστά και εντυπωσιάζουν οι εγκαταστάσεις και οι υποδομές της. Με κέρδισαν ο κόσμος, το όνομα και η δυναμική της ομάδας.

Στόχος είναι οι νίκες κάθε αγωνιστική, για να δυναμώσει σταδιακά η αυτοπεποίθηση των παικτών με τελικό προορισμό την κορυφή».

Στο βιογραφικό του Σάκη Θεοδοσιάδη να προσθέσουμε ότι σαν ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν στον χώρο της άμυνας (στόπερ) και έχει φορέσει την φανελα του Λεβαδειακού, των Τρικάλων, της Λαμίας, του Παναιτωλικού, της Καβάλας, της Λάρισας, της Νάουσας και του Ηροδότου, ενω πριν συμφωνήσει με την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ είχε συζητήσεις με την διοίκηση της ΠΑΕ Καραϊσκάκη Αρτας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Σάκη Παπαβασιλείου δίχως όμως να προκύψει συμφωνία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής