breaking news Νέο

Ξεκίνησε από χθες το δεκαπενθήμερο της φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου

Ξεκίνησε από χθες το δεκαπενθήμερο της φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου

Ξεκίνησε χθες Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου, η φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος, που θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκειά της, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών, που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή του ποσοστού έκπτωσης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, τα καταστήματα μπορούν να  ανοίξουν προαιρετικά την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα.

Ο «Εμπορικός» της Βέροιας καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τα καταστήματα της πόλης, τα οποία προσφέρουν προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Ο «Εμπορικός» της Αλεξάνδρειας, αναφορικά με το Κυριακάτικο άνοιγμα, είναι αντίθετος, προτείνοντας στα μέλη του να παραμείνουν κλειστά. «Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας, σταθερός στην απόφασή του να μην επιτρέψει το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, συντάσσεται με τη συντριπτική πλειοψηφία των Εμπορικών Συλλόγων της χώρας και δεν συμμετέχει στο «παζάρι» των Κυριακών. Η Κυριακή δεν διαπραγματεύεται», τονίζει σε ανακοίνωσή του.

Κλειστά καλεί να παραμείνουν τα καταστήματα την Κυριακή και ο Εμπορικός Σύλλογος Νάουσας, με απόφαση που έχει ληφθεί κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης. «Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να απαγορεύσουμε κανένα συνάδελφο να ανοίξει, αν το επιθυμεί», μας δήλωσε ο πρόεδρός του Άγγελος Κάλλης. 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής