breaking news Νέο

ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ : Νίκησαν οι παίδες, έχασαν οι νέοι

ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ : Νίκησαν οι παίδες, έχασαν οι νέοι

Μία νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των αντιπροσωπευτικών ομάδων της Ημαθίας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των Ενώσεων. Συγκεκριμένα η ομάδα των Νέων έχασε από την αντίτοιχη της Πιερίας εκτος έδρας με 4-1, ενω των παίδων κέρδισε επισης εκτός έδρας την Πιερία με 1-2.

 

ΠΑΙΔΕΣ

 

Πιερία - Ημαθία 1-2

Οι νεαροί παίκτες της γηπεδούχου ομαδας μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 20’ με τον Τσινίκο που κέρδισε το ριμπάουντ ύστερα από αποκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Καψάλη σε σουτ του Παπακώστα.

Μετά το 30’ οι νεαροί ημαθιώτες ποδοσφαιριστές ανέβασαν στροφές και πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και αφου έχασαν ορισμένες καλές ευκαιρίες στο 53’ κέρδισαν πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή της ομάδας του. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπεκιαρίδης ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε τέσσερα λεπτά πριν την συμπλήρωση του 80λεπτου (76’) με γκολ του Τεμιρτζόγλου.

Ο Ενωσιακός προπονητής της ομάδας των παίδων της Ημαθίας Γιάννης Παυλίδης ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Καψάλη, Τσιάτση, Κατράνα, Δαμιανίδη, Χατζόπουλο, Γιαννόπουλο, Μπεκιαρίδη, Τάση, Τσέα, Θυμιόπουλο, Δελιόπουλο. Στην 18αδα συμπεριλαμβάνονταν και οι Λουτσανιώτης, Μαντζερίδης, Τερμιτζόγλου, Ιατρόπουλος, Χαβιαρόπουλος, Τσιγγενόπουλος, Καρασαρίδης.

 

ΝΕΟΙ

 

Πιερία - Ημαθία 4-1

Καλύτερη σε ολόκληρη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα η ομάδα Νέων της Πιερίας κέρδισε στην έδρα της την αντίστοιχη της Ημαθίας με 4-1.

Οι γηπεδούχοι που ξεκίνησαν με γκολ από τα αποδυτήρια ζευγάρωσαν τα τέρματά τους στο 27’ με τον Ασλανίδη που τετ - α - τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Βαντση δεν δυσκολεύθηκε να τον νικήσει και να γράψει το 2-0.

Στο 34’ η ομάδα των Νέων της Ημαθίας κατάφερε να μειώσει με τον Μουρατίδη  και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Ομως η Πιερία που δεν είχε πει την τελευταία της λέξη στο 62’ θα πάρει και πάλι προβάδισμα δυο τερμάτων με γκολ του Καραμήτρου και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού θα διαμορφώσει το τελικό 4-1 με τον Αλχαζίδη.

Ο Ενωσιακός προπονητής της Ημαθίας Χρήστος Δελητζάκης ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Βάντση, Δεληβό Κ., Τσιλιγκερίδη, Ματράγκα, Βλαχάβα, Δάμτσιο, Βασιλειάδη, Θυμιόπουλο, Γρατσιάνο, Τερμιτζόγλου, Μουτουσίδη. Στην 18αδα συμμετείχαν και οι Δεληβός Φ., Δαδόπουλος, Βασιλειάδης Δ., Σακακός, Μπιτόπουλος, Χειμωνας, Τασιώνας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής