breaking news Νέο

Επιστρέφει στις νίκες η ΒΕΡΟΙΑ

Επιστρέφει στις νίκες η ΒΕΡΟΙΑ

Την περασμένη Τετάρτη με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να κάνει την πρώτη εμφάνιση του στο γήπεδό του Ταγαροχωρίου, ξεκίνησε ουσιαστικά η εβδομαδιάτικη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Βέροιας εν όψει του αγώνα πρωταθληματος της Κυριακής με αντίπαλο τον Μελιτέα Μελίτης με την νίκη να είναι κάτι περισσότρο απο επιβεβλημένη.

Η ΒΕΡΟΙΑ που μετά την νίκη της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στα Γιαννιτσά “μετράει” τρεις ισοπαλίες απο τις οποίες οι δύο εκτός έδρας (Αλμωπό Αριδαίας και ΠΑΟ Κουφαλίων) και η μία στο Δημοτικό Στάδιο (Τρίγλια) και μια ήττα από τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Ευκαρπίας την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες με αντίπαλο την ομάδα της Μελίτης κάνοντας έτσι μια νέα αρχή.

Ο νεος προπονητής της στην πρώτη γνωριμία του με τους παίκτες θέλησε να τους αναπτερώσει το ηθικό επισημαίνοντας τους ότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και υπάρχει χρόνος να κερδιθεί το χαμένο έδαφος αρκεί οι ίδιοι να πιστέψουν στις δυνατότητές τους.

Το κλίμα στα αποδυτήρια της ΒΕΡΟΙΑΣ σε αντίθεση με οτι πιθανόν θα περίμεναν καποιοι ύστερα από τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελεσματα είναι ιδιαίτερα καλό και όλοι οι ποδοσφαιριστές περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι της Κυριακής καθώς πιστεύουν οτι θα αποτελέσει το ξεκίνημα της ανοδικής πορείας της ομάδας τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με τυχόν απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του αφου με εξαίρεση τον Παπουτσίδη που θεωρείται ανέτοιμος όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάζονται κανονικα και βρίσκονται στην διάθεση της ομάδας τους.

 

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Η Βεροια στο Κυριακάτικο παιχνίδι θα παραταχθεί ενισχυμένη αφου εκτός απο τον Σκαθαρούδη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και γυμνάζεται κανονικά εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής (2η κίτρινη) με την οποία είχε τιμωρηθεί ο Μουρατίδης ενω κανονικά γυμνάζονται και τα δυο νεα αποκτήματα της ομάδας ο Στάθης Καράμπελας και ο Δήμος Χαντζάρας.

 

“ΣΦΥΡΙΖΕΙ” Ο ΜΙΧΟΥΛΙΑΣ

Τον αγώνα του Σαββάτου ΒΕΡΟΙΑΣ - Μελιτης που θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Μιχούλιας από την Ενωση Μακεδονίας με βοηθούς τους συμπατριώτες του Παπαδόπουλο και Μιχτατίδη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής