breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Έπεσε σε φαράγγι, έσπασε τα πλευρά της, έμεινε κρεμασμένη μέσα στο αυτοκίνητό της και… έζησε!

Όταν σου μέλει να πνιγείς... Η ελληνική παροιμία ταιριάζει «γάντι» σε 53χρονη, που όχι απλά τραυματίστηκε μετά από τροχαίο, αλλά επιβίωσε επί έξι ημέρες στην έρημο της Αριζόνας στις ΗΠΑ. Η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε φαράγγι βάθους 15 μέτρων. Ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς το αυτοκίνητο κρεμάστηκε σε ένα δέντρο. Η γυναίκα ωστόσο έσπασε τα πλευρά της και για μέρες δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί.

Άγνωστο ακόμη πως, κατάφερε να απεγκλωβιστεί και σύρθηκε για σχεδόν 500 μέτρα ως την άκρη του φαραγγιού. Όπως φέρεται να δήλωσε, έφαγε χόρτα που βρήκε και ήπιε λίγο νερό από το ποτάμι. Εκεί όμως κατέρρευσε και μάλλον δεν θα κατάφερνε να επιβιώσει, αν η τύχη δεν της χαμογελούσε ξανά.

Έξι μέρες μετά το τροχαίο, ο 30χρονος ιδιοκτήτης ράντσου Ντέιβ Μοράλες και ένα συνεργείο συντήρησης του οδικού δικτύου κυνηγούσαν μια αγελάδα σε αυτοκινητόδρομο, όταν παρατήρησαν ότι έλειπε ένα κομμάτι από ένα φράκτη κοντά στο δρόμο.

Εντόπισαν το κατεστραμένο αυτοκίνητο από κάτω και όταν το προσέγγισαν, είδαν ότι υπήρχαν πατημασιές, με κατεύθυνση από το αυτοκίνητο προς το ποτάμι.

Ακολούθησαν τα ίχνη και βρήκαν τη γυναίκα, που είχε υποστεί σοβαρή αφυδάτωση, τα μάτια της ήταν πρησμένα και φορούσε ένα μακό μπλουζάκι, σορτς και σαγιονάρες. Είχε σπάσει τα πλευρά της, είχε εξάρθρωση στον ώμο και είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, όπως είπε ο Μοράλες σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.

«Δεν ξέρω αν θα άντεχε εκεί μια ακόμη νύχτα», τόνισε.

Οι διασώστες κάλεσαν ελικόπτερο και η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

*****

Χάθηκαν στις Άλπεις και σώθηκαν χάρη σε τηλέφωνο, που ήταν χαραγμένο σε δέντρο!

Τρεις νεαρές Κινέζες που χάθηκαν, ενώ έκαναν πεζοπορία στις γαλλικές Άλπεις, σώθηκαν, αφού είχαν την ιδέα να καλέσουν έναν τηλεφωνικό αριθμό, που είδαν χαραγμένο σε ένα... δέντρο, όπως έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες διάσωσης. Οι τρεις 20χρονες φοιτήτριες διαπίστωσαν ότι είχαν εγκλωβιστεί ανάμεσα σε τεράστιους βράχους γύρω στις 5 το απόγευμα της Τρίτης, αφού απομακρύνθηκαν από τα μονοπάτια, που ακολουθούν συνήθως οι πεζοπόροι στο όρος Σαλέβ, κοντά στη Γενεύη.

«Είδαν ότι σε ένα δέντρο ήταν χαραγμένος ένας αριθμός τηλεφώνου και τον κάλεσαν, για να ζητήσουν βοήθεια», εξήγησε η υπηρεσία ορεινών διασώσεων του Ανενσί.

Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, ένας 75χρονος κυνηγός: όπως είπε αργότερα, χάραξε το τηλέφωνό του πριν από περίπου δέκα χρόνια σε διάφορα δέντρα της περιοχής, ώστε να επικοινωνούν μαζί του οι εκδρομείς, όταν εντοπίζουν νεκρά ή τραυματισμένα άγρια ζώα στο βουνό.

*****

Γέννησε στο ταμείο του σούπερ μάρκετ

Στο ταμείο του σούπερ μάρκετ γέννησε μία γυναίκα, μόλις είχε ολοκληρώσει τα ψώνια της. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σούπερ μάρκετ πόλης στη Ρωσία, όταν η 28χρονη γυναίκα πλήρωνε. Τότε, είπε στην ταμία ότι γεννά, προτού καταρρεύσει μπροστά στο ταμείο. Αμέσως ξάπλωσε κάτω και από πάνω της έπεσαν δύο γυναίκες, ενώ η ταμίας έφερνε τα απαραίτητα πανιά για τον τοκετό.

Έπειτα από 11 λεπτά ο μικρός Ιβάν ήρθε στη ζωή, με την ταμία και δύο πελάτισσες να γίνονται.. μαίες από το «πουθενά». Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο και ασθενοφόρο, που παρέλαβε το νεογνό και τη μητέρα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι κάποιοι πελάτες κοίταζαν, κάποιοι άλλοι γυρνούσαν το κεφάλι τους από την άλλη πλευρά και κάποιοι άλλοι συνέχισαν κανονικά τα ψώνια τους.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος έδωσε τα συγχαρητήριά του στις γυναίκες που βοήθησαν στη γέννα, καμία από τις οποίες δεν είχε ιατρικές γνώσεις.

*****

Έφτιαξαν pan cakes για Γκίνες!

Σεφ στο Σαράγεβο κατέκτησαν νέο ρεκόρ Γκίνες, ετοίμασαν και έψησαν περισσότερα από 14.000 pan cakes. Μετά από οκτώ ώρες, που ήταν ο χρόνος κατάρριψης του προηγούμενου ρεκόρ, που είχε επιτευχθεί στη Μόσχα, στα τραπέζια βρέθηκαν ακριβώς 14.186 pan cakes.

Για να καταρρίψουν το ρεκόρ, έπρεπε να φτιάξουν περισσότερα από 12.716 pan cakes, όσες είχαν ετοιμαστεί πέρσι, στις 25 Φεβρουαρίου 2017 σε ανάλογο διαγωνισμό στη ρωσική πρωτεύουσα.

«Όταν είμαστε μαζί και όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να νικήσουμε και τη Ρωσία», ήταν το σχόλιο του προέδρου της Ένωσης Αρχιμαγείρων Βοσνίας - Ερζεγοβίνης, Νερμίν Χότζιτς. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους σεφ από άλλες χώρες της περιοχής, που έσπευσαν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια των συναδέλφων τους στο Σαράγεβο, για να καταρρίψουν το ρεκόρ.

Τους 60 αρχιμάγειρες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, ο οποίος διεξήχθη στο ιστορικό κέντρο του Σαράγεβο την περασμένη Παρασκευή, βοήθησαν 80 σπουδαστές σχολών μαγειρικής.

Ο διαγωνισμός pan cakes διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού στην πρωτεύουσα της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης και μετά την κατάρριψη του ρεκόρ Γκίνες άρχισαν να προσφέρονται τα γευστικά εδέσματα στους επισκέπτες. Οι διοργανωτές είχαν μεριμνήσει επίσης για τη διανομή σε ιδρύματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες και σε κέντρα διαμονής μεταναστών στο Σαράγεβο.


γαλλικές Άλπεις
Γέννησε στο ταμείο του σούπερ μάρκετ
Έφτιαξαν pan cakes για Γκίνες

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής