breaking news Νέο

Τα τελευταία νέα των ομάδων ποδοσφαίρου

Τα τελευταία νέα των ομάδων ποδοσφαίρου

Μία υπόθεση που ταλανίζει εδώ και καιρό την ομάδα του Αρη είναι η περίπτωση του Σέρβου ποδοσφαιριστή του Μιλούνοβιτς ο οποίος έχει υπογράψει με την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης κλειστό συμβόλαιο με μεγάλες για τα δεδομένα της ομάδας απολαβές.

Στις συζητήσεις που εγιναν πριν δυο ημέρες με τον ατζέντη του παίκτη φαίνεται να βρέθηκε κοινό σημείο και όπως όλα δείχνουν η κατάσταση πηγαίνει προς εκτόνωση και στον παίκτη θα δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Εν τω μεταξύ η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο Ανάκογλου έδειξε κάκωση στο εγχειρησμένο γόνατο κάτι που σημαίνει ότι θα παραταθεί για έναν επι πλεον μήνα η αποθεραπεία. Ετσι ο παίκτης που τραυματίστηκε στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας και βάσει των αρχικών εκτιμήσεων υπολογίζονταν οτι θα επιστρέψει σε ενεργό δράση γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου πάει ένα μήνα πισω και υπολογίζεται η επιστροφή του στα τέλη Οκτωβρίου.

***

Η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι έκλεισαν οριστικά οι υποθέσεις των Αντουκορ και Μουρσέλη.

Οι δυο ποδοσφαιριστές είχαν καταθέσει προσφυγή με την διοίκηση της ΠΑΕ του Ηρακλείου να αντιδρά άμεσα να έρχεται σε επαφή με την πλευρά των παικτών καταβάλλοντας ένα ποσό 20 χιλιάδων ευρω με αποτέλεσμα αυτοί να αποσύρουν την προσφυγή τους.

Επίσης γίνεται προσπαθεια συμβιβασμού και με τους Οστοϊτς, Δάφκο, Ράντι και Παγκαλου για να αποχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα από την ομάδα.

***

Δύο ακόμη μεταγραφές πραγματοποιησε ο Εργοτέλης, ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα να κλείσει το ρόστερ του.

Συγκεκριμένα η Κρητική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Κυριαλάνη και του Βασίλη Μπούζα.

Ο πρώτος (Θανάσης Κυριαλάκης) είναι 18 ετών διεθνής με την Εθνική παίδων και ανήκει στην Κ20 του ΠΑΟΚ.

Ο 18χρονος μέσος στο πρώτο μισό της περσινής περιόδου είχε αγωνιστεί στο Πανθρακικό.

Ο δεύτερος Βασίλης Μπούζας είναι 24 ετών, είναι επίσης μέσος και τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στην Football League με την φανέλα της Καλλιθέας.

***

Ο Χρήστος Ιντζίδης που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ συμφώνησε και για τους επόμενους έξι τουλάχιστον μήνες θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναιγιάλειου.

Ο 24χρονος στοπερ που την περσινή περίοδο αγωνίζονταν για λογαριασμό του Άρη Θεσσαλονίκης όπως έχει συμφωνήσει με την νέα του ομάδα εφόσον βρει ομάδα της Super League τον Ιανουάριο μπορεί να αποχωρήσει από τον Παναιγιάλειο δίχως ανταλλάγματα.

***

Παίκτης της Σπάρτης είναι και επίσημα ο Αντώνης Ράνος. Ο 24χρονος επιθετικός που είχε ξεκινήσει με πολλά όνειρα από τις υποθέσεις της Ξάνθης φθάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα πριν ένα περίπου χρόνο δεν ανανέωσε με την ακριτική ΠΑΕ για να μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Κύπρου και τον Αρη Λεμεσού.

Φέτος όμως επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό όπως ηδη αναφέραμε της Σπάρτης.

***

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League υπολογίζεται για τις 10-15 Σεπτεμβρίου ενω η έναρξη του από τις 25 Σεπτεμβρίου εως τις 5 Οκτωβρίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής