breaking news Νέο

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Νικητής αυτή τη φορά ο Φίλιππος!

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Νικητής αυτή τη φορά ο Φίλιππος!

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στον Φίλιππο! Οι «ερυθρόλευκες» της Βέροιας πήραν τη νίκη απέναντι στον ΓΑΣ Καματερού με σκορ 26-21, στο ματς που διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο Φιλίππειο και το οποίο εντασσόταν στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος χάντμπωλ της Α1 γυναικών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι κύλησε μέσα σε αμφίρροπα πλαίσια στην μεγαλύτερη διάρκειά του. Όμως από το 51' και μετα τα κορίτσια του Γιώργου Τσικίνα κράτησαν χωρίς γκολ το Καματερό, την ίδια ώρα που στη δική τους παρουσία επιθετικά μπόρεσαν να πετύχουν καθοριστικά γκολ (23-18 στο 56' και 26-19 στο 57'), με τα οποία και εδραίωσαν τη νίκη τους (26-21).

 

Γ. Τσικίνας: «Κρατάω

μόνο τους βοηθούς της νίκης»

Ικανοποιημένος μόνο από τους δύο βαθμούς της νίκης και όχι από την εμφάνιση των παικτριών του έμεινε ο τεχνικός καθοδηγητής του Φιλίππου Γιώργος Τσικίνας στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι. «Κρατάω μόνο τους βαθμούς της νίκης. Δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο και η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Η ποιότητα του χάντμπωλ που παίξαμε δεν με αφήνει ευχαριστημένο. Παίζουμε στον Φίλιππο και πρέπει να φανούμε αντάξιοι του ιστορικού αυτού σωματείου» ανέφερε.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-3, 6-6, 6-6, 8-7, 9-9 (ημχ.), 12-13, 12-14, 15-15, 17-17, 21-18, 26-21

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Τσίκινας): Νάκο 2, Κατσικαρώνη, Εμμανουηλίδου 4, Γιαννοπούλου 1,. Ανθίτση 6, Καραχαρίση 2, Β. Θεοδοσοπούλου,. Σπυριδοπούλου 2, Ζουμπουλίδου, Γεωργιάδου 1, Νωχουσίδου, Σ. Θεοδοσοπούλου, Νούσια 5, Λούρη 3

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Σκορδιάνος): Τσικνάκη, Παπαδοπούλου 4, Μ. Βασιλείου, Δαμάσκου 2, Λιβαρδά, Ζένελι 5, Φακίνου, Στασινού 3, Αλιφιέρη, Τσιούλου, Α. Βασιλείου 7, Χριστοδούλου, Σπυροπούλου, Καραχάλιου

 

Παραλειπόμενα

• Η μετάθεση που πήρε ο αγώνας ανάμεσα στην νεοφώτιστη στην Α1 ΒΕΡΟΙΑ 2017 και τους Κύκλωπες στην Αλεξανδρούπολη έδωσε την ευκαιρία στη «κυανέρυθρες» με τον προπονητή τους Κώστα Χαραλαμπίδη να παρακολουθήσουν το ματς στο Φιλίππειο.

• Ο Στέργιος Παπαδημητρίου που έκανε χρέη γιατρού στο παιχνίδι προέρχεται από την οικογένεια του χάντμπωλ, καθώς στα νεανικά του χρόνια υπήρξε αθλητής (τερματοφύλακας) του Φιλίππου. Με τον πατέρα του Δημήτρη Παπαδημητρίου να τον καμαρώνει από την κερκίδα και από αυτή τη θέση!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής