breaking news Νέο

«Πρώτη» στο «Δ. Βικέλας» με «νέο αίμα» και στόχο την επιστροφή στη Β’ Εθνική

«Πρώτη» στο «Δ. Βικέλας» με «νέο αίμα» και στόχο την επιστροφή στη Β’ Εθνική

Το... κουμπί του “restart” πατά ο Φίλιππος, με “νέο αίμα” αλλά και με εναπομείναντες παίκτες από το περσινό ρόστερ, έχοντας ως στόχο την επαναφορά του στην Β’ Εθνική, με τον επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του καλαθοσφαιρικού τμήματος των “ερυθρολεύκων” της Βέροιας Ηλία Λαζό και τον Χεντ κώουτς Δημήτρη Γκίμα (που συνεχίζει για 18η συνεχή χρονιά στον πάγκο της ομάδας) να καλωσορίζουν τους παίκτες χθες το μεσημέρι στην κεντρική σάλα του “Δ. Βικέλας” με ομιλία, παρόντων και των μελών του προπονητικού τιμ Χρήστου Μπλατσιώτη και Μανώλη Λευκόπουλου.

"Εύχομαι σε όλους μία καλή χρονιά . Καλωσορίζω όλους τους καινούργιους στην ομάδα .Πέρσι στον αγώνα με την ΧΑΝΘ είχε επισημοποιηθεί και μαθηματικά ο υποβιβασμός της ομάδας  και από τότε είχα μιλήσει στα παιδιά οτι την επόμενη χρονιά (δηλ φέτος) θα έμενα μόνο αν κάναμε μία ανταγωνιστική ομάδα με στόχο τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στην Β' Εθνική.

Όπως ξέρετε τόσο οι παλιοί όσο και οι νέοι η ομάδα προέρχεται από δύο συνεχόμενους υποβιβασμούς παρά τους στόχους που είχαμε τόσο στην Α2 όσο και στην Β' Εθνική να παραμείνουμε στις κατηγορίες. Δεν τα καταφέραμε για διάφορους λόγους . Είχα πει μάλιστα οτι εγώ προσωπικά δεν θα άντεχα μία ακόμη χρονιά την τρίτη να ξεκινήσουμε με μία ομάδα αυτοκτονίας. Πρώτα θα κάναμε μία ομάδα που θα έχει υψηλές βλέψεις και αν το καταφέρναμε τότε θα είχε νόημα να ασχοληθούμε και πάλι. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας η ομάδα αυτή που θα φτιάχναμε για την Γ' Εθνική , αφού μαζέψαμε τα "κομμάτια" μας το καλοκαίρι , κάναμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε , σε πολύ πολύ μεγάλο βαθμό είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την στελέχωση του ρόστερ , εγώ προσωπικά το πιστεύω αυτό το ρόστερ και ίσως είμαι "τρελαμένος" από κάθε άλλη χρονιά για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα . Για την Γ' Εθνική δεν θέλαμε μόνο ένα ποιοτικό ρόστερ αλλά ένας πυρήνας για να κάνουμε και το βήμα παραπάνω. Ας μην πάμε από το τώρα στο επόμενο καλοκαίρι, ας κάνουμε το ένα βήμα παραπάνω να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που την θέλουμε όλοι σε πρώτο βήμα . Εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς γιατί πέρσι η ομάδα κτυπήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς . Ότι πρόβλημα υπάρχει είμαστε εδώ για να το λύσουμε ο κ. Αντώνης Κόζας οι προπονητές σας και εγώ. Στο μυαλό το δικό μου είναι  μόνο η άνοδος δεν μιλάω για τίποτε λιγότερο η τίποτε περισσότερο , βάλτε καλά στο μυαλό σας , και οτι σε κάθε παιχνίδι που θα μπαίνετε στο γήπεδο θα πρέπει να είστε τα αφεντικά . Ο στόχος πλέον δεν θα είναι να σωθούμε αλλά να ανέβουμε κατηγορία.  Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά , και ευχαριστώ όλους όσους ήταν σήμερα μαζί  και περιμένουμε την στήριξη όλων" ανέφερε ο Ηλίας Λαζός, ενω από την πλευρά του ο Δημήτρης Γκίμας, τόνισε: «Ξεκινάμε την χρονιά με πολλή όρεξη και μεγάλη αισιοδοξία.  Μετά από τις δύο τελευταίες σαιζόν που χαρακτηρίστηκαν από διαδοχικούς υποβιβασμούς, είμαστε εδώ γεμάτοι πίστη και ενέργεια για μία χρονιά  διαφορετική από τις προηγούμενες.  

Το μυστικο της ύπαρξης της ομάδας, παρά τους υποβιβασμούς, των δυο τελευταίων ετών, είναι η δύναμη της παρέας ή καλύτερα της οικογένειας. που είμαστε, καθώς επίσης η διοικητική αυτοτέλεια και δυναμική.

Δεν το κρύβουμε ότι πρωταρχικός μας στόχος είναι η άνοδος, σε συνδυασμό με την δημιουργία ενός αγωνιστικού κορμού πάνω στον οποίον θα βασιστούμε και τα ερχόμενα χρόνια. Θα είμαστε αμείλικτοι σε θέματα συνέπειας και πειθαρχίας και θα χύσουμε τόνους ιδρώτα για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στις 15 Οκτωβρίου, ούτως ώστε να παίξουμε ελκυστικό και συνάμα αποτελεσματικό μπάσκετ. 

Ευχόμαστε ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα με την ίδια θέρμη όπως και τα προηγούμενα χρόνια και είμαι πεπεισμένος ότι με την βοήθεια της τύχης, που τόσο μας γύρισε την πλάτη τα προηγούμενα χρόνια, το τέλος της σαιζόν θα μας βρει όλους να χαμογελάμε.»

Οι παίκτες του Φιλίππου πάτησαν... παρκέ και πάλι (μετά από ένα τρίμηνο και βάλε...) και “έριξαν” τον πρώτο ιδρώτα στο κλειστό του “Δημήτριος Βικέλας”, αφου πρώτον πήραν τις ευλογίες του (προερχόμενου απο τον μπασκετικό χώρο) πατέρα Σοφρώνιου Φάκα, ευχόμενος προς αυτους “πάνω απ’ όλα υγεία και η πορεία της ομάδας να πάει πλεον προς τα πάνω”, στον αγιασμό που τέλεσε.

 

12 παρόντες παίκτες

Το “παρών” στην “πρώτη” του Φιλίππου έδωσαν οι περισσότεροι παίκτες, μιας και υπήρξαν και κάποιοι απόντες, οι οποίοι ωστόσο απουσίαζαν δικαιολογημένα.

Ειδικοτερα, αυτοί ηταν οι: Βάλλιος Βασίλης, Κοθράς Ευθύμης, Παραπούρας Φαίδων, Καντάρκος Ρίζος, Σουτζόπουλος Δημήτρης, Κανελλίδης Νίνο, Τόκας Αλέξανδρος, Τόκας Παύλος, Μόρας Ηλίας, Ποταμόπουλος Κυριάκος, Τσεσμετζίδης Δημήτρης, Τσιακλάγκανος Γιώργος.

Τέλος, να αναφερθεί ότι η πρώτη προπόνηση του Φιλίππου ενόψει της συμμετοχής του στον α’ όμιλο του βορρά της Γ’ Εθνικής ηταν ανοιχτή για τους εκπροσώπους του τύπου και τους φίλους της ομάδας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής