breaking news Νέο

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Ξεχώρισαν τα φαβορί

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Ξεχώρισαν τα φαβορί

Ο ΠΑΟ Παλατιτσίων και ο Αστέρας Τριποτάμου ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι της 5ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της Ένωσης μας καθώς κέρδισαν τον ΠΑΟ Κουλούρας ο πρώτος και το Γιαννακοχώρι εκτός έδρας ο δεύτερος και πλησίασαν σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Πολύ σημαντική νίκη και για την ΑΕ Ποντίων στο ντέρμπι με τον Εθνικό Ραχιάς που την οδήγησε στην 3η θέση της βαθμολογίας ενω στην ουρά και στη “μάχη” της παραμονής η κατάσταση στους δύο ομίλους παρέμεινε αμετάβλητη.

Στο ντέρμπι του Α’ ομίλου όπως ήδη αναφέραμε ο ΠΑΟ Παλατιτσίων πιο αποτελεσματικός στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε δύο τέρματα με τον Κακαγιάννη Β. στο 22’ και τον Ισαακίδη στο 36’ και πήρε την νίκη, καθώς άντεξε στην πίεση που άσκησε στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟ Κουλούρας που το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στο 67’ με τον Πανταζή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε κ. Πίτος (Ρηγόπουλος - Ζουρνατζίδης).

 

Ισόπαλο δίχως γκολ έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Ατρομήτου Διαβατού και του Ολυμπιακού Λουτρού που έγινε στην έδρα του πρώτου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 65’ σε σουτ του Λαζού.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Δεβετζίδης - Βαλκάνος).

 

Παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ η ΑΕ Σχοινά κατάφερε να γυρίσει το αποτέλεσμα και να πάρει την νίκη με αντίπαλο μια αξιόμαχη ομάδα την Θύελλα Σταυρού.

Και τα τρία τέρματα του αγώνα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Σταυρός προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 8’ με γκολ του Κιοσέογλου με την ΑΕ Σχοινά να ισοφαρίζει στο 25’ με γκολ του Πιτσάβα και δέκα λεπτά αργότερα να παίρνει τη νικη με τέρμα που πέτυχε ο Καραμήτσος.

Στο 80’ αποβλήθηκε ο Αραμπατζής και ο Σχοινάς συνέχισε με παίκτη λιγότερο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Γιαγκιτζόγλου - Γκόγκας).

 

Σημαντική νικη πέτυχε στο γήπεδό του ο Αλιάκμων Νησελίου επί του Απόλλωνα Λυκογιάννης με 2-1.

Και τα τρία τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Προηγήθηκε ο γηπεδούχος Αλιάκμων στο 47’ με τον Αναστάση και στο 87’ ο Λίτσι έκανε το 2-0. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η Λυκογιάννη, που είχε και ένα δοκάρι στο 75’, μείωσε σε 2-1 με τον Παπουλίδη Α.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Χαραλαμπίδης - Σιουκιούρογλου).

 

Με γκολ που πέτυχε μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα ο Παπαδόπουλος Σ. η ΑΕ Καμποχωρίου νίκησε εκτός έδρας την Δόξα Λιανοβεργίου και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα.

Η γηπεδούχος ομάδα είχε δοκάρι με τον Γιοβαννόπουλο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαργαρίτης (Λαζάρου - Χριστοδούλου Γ.).

 

Στον Β’ όμιλο τα Λευκάδια που νίκησαν στο γήπεδο τους την Πατρίδα με 5-0 (σκορερ Αμανατίδης Σ. 15’, Αμανατίδης Θ. 25’ και 35’, Τσαχαλίδης 70’, Σκαρλάτος 80’) συγκατοικούν στην πρώτη θέση με τον Ολυμπιακό Νάουσας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Τσιουγγαρής - Ποζιάδης).

 

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Νάουσας που στο ντέρμπι του Β’ ομίλου κέρδισε την Νέα Νικομήδεια στο γήπεδό της με 1-2.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο σκορ στο 35’ με τον Μαρκοβίτη και στο 70’ ο Μπρουκι έκανε το 0-2. Η Νέα Νικομήδεια μείωσε στο 83’ με τον Χαραλαμπίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ποζαρτζικλής (Ασβεστάρας - Κιρμανίδης).

 

Ο Αστέρας Τριποτάμου συνεχίζοντας την νικηφόρα πορεία του νίκησε στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου και την τοπικη ομάδα με 2-3.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ στο 10’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Βούλγαρης, με το Γιαννακοχώρι να γυρίζει προς στιγμή το αποτέλεσμα με δύο γκολ του Γαλανού στο 25’ και στο 66’.

Στο 72’ ομως οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Μαραγκού έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και στο 75’ ο Βούλγαρης με το δεύτερο προσωπικο του γκολ στο παιχνίδι έδωσε την νίκη στην ομάδα του Τριποτάμου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Αργυρίου - Μπογιατζόγλου).

 

Μεγάλη νίκη πήρε στο γηπεδο της Ραχιάς η ΑΕ Ποντίων κερδίζοντας τον Εθνικό με 5-2.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 12’ με τον Σερασκέρη και στο 34’ ο Κωστογλίδης έκανε το 0-2, με τον Έξαρχο τέσσερα λεπτά αργότερα να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Στο 56’ ο Φεϊμ μείωσε σε 1-3 και στο 72’ ο Νικολαϊδης σε 2-3. Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε με δύο τέρματα στο 74’ και στο 88’ ο Έξαρχος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Κωστούλης - Γκόγκος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής