breaking news Νέο

«Έξυπνες Ιδέες, για Επιτυχημένα Γηρατειά» : εμπεριστατωμένη ομιλία στο Γηροκομείο Βέροιας

«Έξυπνες Ιδέες, για Επιτυχημένα Γηρατειά» : εμπεριστατωμένη ομιλία στο Γηροκομείο Βέροιας

Το Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας είχε την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει για μια άκρως διαφωτιστική και εμπεριστατωμένη ομιλία, την κ. Μάγδα Τσολάκη, Νευρολόγο - Ψυχίατρο και Θεολόγο, γνωστή για το σπουδαίο κλινικό και ερευνητικό έργο της για την Ψυχική Υγεία, τόσο στον Ελλαδικό χώρο, όσο και στο εξωτερικό.

Η ομιλία που παρουσιάστηκε στην απογευματινή εκδήλωση, είχε θέμα «Έξυπνες Ιδέες, για Επιτυχημένα Γηρατειά».

Η κ. Τσολάκη, με την αμεσότητα και την εμπειρία της, κατάφερε να μεταδώσει στους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης, τις γνώσεις, τα απαραίτητα εφόδια και τις μεθόδους, ώστε τα άτομα Γ` Ηλικίας και όχι μόνο, να προστατευτούν από τη νόσο Alzheimer, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί μάστιγα και το μεγαλύτερο κίνδυνο για την ψυχική υγεία των Ηλικιωμένων ατόμων.

Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση-ομιλία παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την παρουσίαση της ομιλίας, κάνοντας εύστοχες ερωτήσεις αλλά και παίρνοντας σωστές απαντήσεις, ώστε να εφαρμοστούν οι νέες πληροφορίες για τη νόσο Alzheimer στην καθημερινότητά του.

Τα Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας και της Μ.Φ.Η. «ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ» αισθάνονται  ιδιαίτερα χαρούμενοι για την παρουσίαση της επιτυχημένης ομιλίας, κάνοντας πράξη ότι για το Γηροκομείο Βέροιας, η εορτή των Ηλικιωμένων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας δεν πρέπει να εορτάζεται μόνο μία φορά το χρόνο, την 1η Οκτωβρίου, αλλά όλο το χρόνο, προσφέροντας τους συνεχή αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια.

                               Εκ της Δ/νσεως του Γηροκομείου Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής