breaking news Νέο

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ : Στροφή σε Στρατώνι

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ : Στροφή σε Στρατώνι

Την ρήση του... Πάμπλο Γκαρσία (οτι δηλαδή έχεις το δικαίωμα να πέσεις αλλά επιβάλλεται γρήγορα να σηκωθείς) ήρθε να μας θυμίσει ο Δημήτρης Γκίμας, προπονητής του Φιλίππου Βέροιας, με τις δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας του στην Λαμία από τον Έσπερο (θυμίζουμε 81-75).

«Μετά το νοκ ντάουν όμως πρέπει να ξαναμπούμε στο ρινγκ για τον επόμενο γύρο που είναι σημαντικότερος και έχει μπροστά το πρέπει» τόνισε χαρακτηριστικά, διανθίζοντας το μάλιστα, λέγοντας πως «είμαστε γενναία ομάδα κι έχουμε μάθει να επιστρέφουμε από νοκ νταουν». Θέτοντας έτσι επι της ουσίας τον Φίλιππο στον... αστερισμό της προσεχούς αναμέτρησης με το Στρατώνι στο “Δημήτριος Βικέλας”. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας θα διεκδικήσουν τη δεύτερη νίκη τους για να βάλουν ένα πολύτιμο δίποντο στο... σεντούκι τους και συνάμα να πάρουν “τ’ απάνω” τους και μια ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια του φετινού μαραθωνίου της Β’ Εθνικής.

 

Με προβλήματα στο “μπλοκάκι”

Η προετοιμασία του Φιλίππου για το ματς με το Στρατώνι ξεκίνησε από χθες το απόγευμα, πλην όμως όχι με τους καλύτερους οιωνούς, αφού δύο παίκτες της ομάδας βρίσκονται στα... πιτς.

Ο λόγος, βέβαια, για τον Φώτη Καβαργύρη και τον Φαίδωνα Παραπούρα (φωτο). Αμφότεροι οι παίκτες υπέστησαν διάστρεμμα β’ βαθμού (!) στο φιλικό με την ΜΕΝΤ που δόθηκε στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος (και πιο συγκεκριμένα παραμονές της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου) και έκτοτε υποβάλλονται καθημερινά σε πρόγραμμα αποθεραπείας. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που οι εν λόγω παίκτες είχαν δηλωθεί κανονικά στο φύλλο αγώνα με τον Έσπερο Λαμίας μεν, αλλά υπήρξε αδύνατο να αγωνισθούν.

Ο... πονοκέφαλος που προέκυψε, λοιπόν, από το βράδυ της 26ης Οκτωβρίου με τους Καβαργύρη και Παραπούρα δεν είναι σίγουρο το ότι θα πάψει να υφίσταται μέχρι την Κυριακή. Στο τελευταίο... ραντεβού της εβδομάδας δηλαδή κόντρα στο Στρατώνι. Γιατί πολύ απλα οι δύο παίκτες αυτοί συνεχίζουν την αποθεραπεία τους κανονικά μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα με την προσδοκία να παρουσιασθούν έτοιμοι και να φωνάξουν “παρών” στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, αλλά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτελεσμα μιας τέτοιας προσπάθειας. Το πιο πιθανό (και λογικό) είναι για το αν τα δύο στελέχη αυτά της ομάδας αγωνισθούν να ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Φιλικό

Πάντως, πριν από το συγκεκριμένο θέμα ο Βεροιώτης προπονητής της “ερυθρόλευκης” ομάδας έχει κατά νου και τη διεξαγωγή ενος φιλικού την Πέμπτη - ως είθισται -, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας αυτής, χωρίς μέχρι τούδε να έχει γίνει γνωστό και το όνομα του αντιπάλου.

 

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής