breaking news Νέο

Η άποψη του πάγκου

Η άποψη του πάγκου

Επιτέλους χαμόγελα και στο τεχνικό επιτελείο της ΒΕΡΟΙΑΣ στην συνέντευξη τύπου. Η νίκη που ήρθε μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα, όπως ήταν φυσικό δημιούργησε ευχάριστη ατμόσφαιρα στην αίθουσα τύπου και σε συνδυασμό με την καλή, σε γενικές γραμμές, απόδοση της ομάδας μοίρασε υποσχέσεις για μια καλύτερη συνέχεια.

Και αυτό το αισιόδοξο κλίμα, αποτυπώθηκε στις δηλώσεις του νέου προπονητή της ομάδας του Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος πάντως αναγνώρισε εμμεσα με την αφιέρωση του, την συμβολή του προκάτοχου του στον πάγκο της Βέροιας Νίκου Παπανώτα και του συνεργάτη του Αντώνη Νατσούρα στην νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Κατά τα άλλα ο νεος προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ έδωσε μεγάλη έμφαση στις πολύ καλές συνθήκες που έχει δημιουργήσει η διοίκηση για έναν προπονητή και μέσα στις οποίες εργάζεται.

Για τον εαυτό του ο Σάκης Θεοδοσιαδης κράτησε την αλλαγή της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του που μετά τα αρνητικά αποτελέσματα ήταν φυσικό να μην βρίσκεται και στο καλύτερο σημείο.

Οσον αφορά το αγωνιστικο κομμάτι ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ δεν δίστασε να παραδεχθεί οτι οι παίκτες έκαναν λάθη κυρίως στον αμυντικό τομέα τα οποια πρόσθεσε θα προσπαθήσουν να ελαχιστοποιήσουν μέσα από τις προπονήσεις.

Από την δική του πλευρά ο προπονητής του Μελιτέα Μελίτης Παντελής Τσιλεμάνης χαρακτήρισε τιμητικό και μόνο που η ομάδα του αγωνίστηκε σε ένα γήπεδο που πριν λίγο μόλις καιρό φιλοξενούσε μεγάλα παιχνίδια της Super League και είχε απέναντι της αντίπαλο που έχει γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια από την άλλη εξέφρασε τα παράπονα του για ορισμένα σφυρίγματα σε βάρος της ομάδας του όπως υποστήριξε του διαιτητή προσθέτοντας ότι το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε όταν η ομάδα έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Χαρας ευαγγέλια σε ένα ακόμη παιχνίδι στην Νίκη Αγκαθιάς, που είναι η μοναδική ομάδα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που παραμένει αήττητη ενω μετά την ήττα - δεύτερη στην έδρα του - του Άρη Παλαιοχωρίου επανήλθε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα συγκατοικώντας με τα Γιαννιτσά και το Παλαιοχώρι.

Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη και τους τρεις βαθμούς της νίκης, αν καταφέρναμε να αξιοποιήσουμε μια από τις τρεις - τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας της Αγκαθιάς Σταύρος Κωστογλίδης και έσπευσε να συμπληρώσει: Από αύριο στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τι ειπαν οι τρεις προπονητές, ο Σάκης Θεοδοσιάδης της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο Παντελής Τσιλεμάνης του Μελιτέα Μελίτης και ο Σταύρος Κωστογλίδης της Νίκης Αγκαθιάς στην συνέντευξη τύπου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής