breaking news Νέο

Αήττητη η εφηβική ομάδα του ΣΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Αήττητη η εφηβική ομάδα του ΣΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 διεξήχθη η 3η αγωνιστική 11ου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος σκάκι Παίδων-Κορασίδων Κ. Δ. Μακεδονίας 2018, όπου η νεανική ομάδα του ΣΟ ΒΕΡΟΙΑΣ αντιμετώπισε μια από τις πιο ισχυρές ομάδες της Κ.Δ Μακεδονίας, την Πρωταθλήτρια (στα Π.Ο.Α)  Λ.Π. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, όμως ήταν τόσο ισχυρή η ομάδα του ΣΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, που το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του, ΣΟ ΒΕΡΟΙΑΣ  (4)–  (1) ΛΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε από την αρχή αισιοδοξία για το αποτέλεσμα, μιας και αμέσως δύο σκακιέρες από τις έξι συνολικά που αγωνίζονταν, έκαναν περίπατο και έδωσαν τους δύο πρώτους βαθμούς στη Βέροια. Και αυτοί ήταν ο έμπειρος και καλύτερος έφηβος της Βέροιας ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ στην πρώτη σκακιέρα και η ανερχόμενη δύναμη στο γυναικείο σκάκι ΠΕΛΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ στην έκτη σκακιέρα. Στη συνέχεια με ισοπαλία στη δεύτερη σκακιέρα ο ΤΣΙΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ έδωσε να καταλάβουν ότι είναι το μέλλον της Βέροιας και όχι μόνο, στην τρίτη σκακιέρα η σιωπηρή δύναμη του ΝΑΚΙΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ήταν αυτή που έφερε για ακόμη μια φορά άνετη νίκη, στην τέταρτη σκακιέρα ο ΝΑΚΙΤΣΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ μάχιμος από την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού έμεινε στην ισοπαλία που από την αρχή κυνηγούσε ο αντίπαλός του. Τέλος στην πέμπτη σκακιέρα η δυναμική και ίσως η καλύτερη στην κατηγορία της σκακίστρια στην Κ.Δ Μακεδονία και όχι μόνο  ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ πάλεψε από την αρχή έως το τέλος του παιχνιδιού με την καλύτερη από όλη την ομάδα του ΛΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και παρόλο τα σκαμπανεβάσματα που είχε η παρτίδα, έχασε από την πολύ έμπειρη αντίπαλό της.

Ύστερα και από την 3η αγωνιστική η σκακιστική ομάδα των νέων του ΣΟ ΒΕΡΟΙΑΣ συνεχίζει να παραμένει αήττητη στη δεύτερη θέση, με στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής