breaking news Νέο

Yποψήφιος πρόεδρος της συνομοσπονδίας των εμπόρων ο δικός μας, Γιώργος Καρανίκας

Yποψήφιος πρόεδρος της συνομοσπονδίας των εμπόρων ο δικός μας, Γιώργος Καρανίκας

Γιώργος Καρανίκας, έως σήμερα γενικός γραμματέας της ΕΣΕΕ, της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εμπόρων στην Κ-Δ Μακεδονία, με έδρα τη Βέροια. Ένας δημιουργικός άνθρωπος, που έχει βιώσει  την αγωνία των μικρών εμπόρων και επιχειρηματιών, θα είναι ο πρώτος υποψήφιος πρόεδρος της ΕΣΕΕ, που διαμένει μόνιμα στην «επαρχία» (σ.σ στην Έδεσσα), επιχειρώντας να σπάσει το κατεστημένο της πόλης-κράτους Αθηνών και…Πειραιώς! Ο κ. Καρανίκας κατέθεσε για τις επικείμενες εκλογές της 25ης Νοεμβρίου, ένα ψηφοδέλτιο νίκης, στο οποίο συμμετέχουν έμποροι και επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα. Ο ίδιος δήλωσε τα εξής, ως επικεφαλής πλέον του «Ενωμένου Ελληνικού Εμπορίου» : 

«Συνεχίζοντας μια πρωτοβουλία που ξεκινήσαμε μαζί πριν δέκα χρόνια με τον πρόεδρό μας, το Βασίλη Κορκίδη, με πλήρη επίγνωση των ευθυνών που αναλαμβάνουμε, με στόχο την ισχυροποίηση και τη μεγαλύτερη δυνατή αντιπροσωπευτικότητα, με αυστηρά κριτήρια και με προσεκτική επιλογή, για να δυναμώσουμε τη φωνή μας και την παρουσία της ΕΣΕΕ σε όλη την Ελλάδα.

Με τον ίδιο δυναμισμό, με την ίδια θέληση, με την ίδια αποφασιστικότητα.

Με εξωστρέφεια, με σεβασμό στα αιτήματα και στις επιθυμίες των εμπόρων, στοχεύουμε να αυξήσουμε την παρεμβατική μας ικανότητα με τεκμηριωμένες προτάσεις και επιχειρήματα, να αναδείξουμε τις αγορές μας, να εντείνουμε τις επαφές μας με τους εμπόρους κάθε κλίμακας και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους, να λειτουργήσουμε ενωτικά, ρεαλιστικά και αποφασιστικά, να δείξουμε στον κάθε συνάδελφο ότι αποτελούμε τη φωνή του για ένα καλύτερο αύριο.

Όλοι μαζί, θα δώσουμε τη μάχη της «πραγματικής οικονομίας», θα στηρίξουμε τη μικρομεσαία εμπορική επιχείρηση, θα παρέμβουμε στο δημόσιο διάλογο με τεκμηριωμένες προτάσεις, θα εκπροσωπήσουμε επάξια την ελληνική εμπορική επιχειρηματικότητα.

Αυτός είναι ο δικός μας στόχος, αυτός είναι ο πραγματικός μονόδρομος, μαζί με την ευθύνη του καθενός από εμάς, για το μέλλον του ελληνικού εμπορίου, της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας».

Από εμάς οι καλύτερες ευχές στον κ. Καρανίκα και τους υποψήφιους συμβούλους του, με την ευχή το ελληνικό εμπόριο να βιώσει καλύτερες μέρες, βγαίνοντας σύντομα από το μνημονιακό κυκεώνα που έστειλε στην ανεργία, τα χρέη και την απόγνωση, εκατοντάδες χιλιάδες μικρούς εμπόρους και επαγγελματίες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής