breaking news Νέο

Σε αδιέξοδο ο ιστορικός Πιερικός

Σε αδιέξοδο ο ιστορικός Πιερικός

Μία ακόμη ιστορική ομάδα με την οποια μάλιστα συνδέεται η ΒΕΡΟΙΑ με δεσμούς φιλίας, αλλά κατά περιόδους και αντιπαλότητας, ο Πιερικός οδηγείται στον αφανισμό.

Δεν είναι τόσο η αγωνιστική μετριότητα μέσα στην οποία κινείται τα τελευταία χρόνια όσο το διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο που βιώνει και που την οδηγούν σε πρόχειρες λύσεις που αποδεικνύονται καταστροφικές.

Το τελευταίο διάστημα έχει παραιτηθεί με το μισό ΔΣ ενω οι προπονητές αλλάζουν σαν τα πουκάμισα και όλοι στην Κατερίνη αντιλαμβάνονται ότι δεν αργεί ημέρα που ο ιστορικός Σύλλογος θα σηκώσει λευκή σημαία και θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο οποίο συμμετέχει τα τελευταία χρόνια.

Μπροστά σ’ αυτήν την κατάσταση οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ της ιστορικής ομάδας με ανακοίνωσή τους αφού επισημαίνουν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καλούν τους ανθρώπους που διοικούν αυτή τη στιγμή τον Πιερικό να προβληματιστούν και να πάρουν αποφάσεις που θα εξυπηρετούν το συμφέρον και μόνο το συμφέρον της ομάδας.

Η ανακοίνωση των ποδοσφαιρικών του Πιερικού μοιράστηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την Τρίτη και αναφέρει:

«Ηρθε η στιγμή να μιλήσουμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού προς τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας και να τονίσουμε τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν την ιστορική ομάδα της πόλης μας.

Είμαστε αναγκασμένοι να παίζουμε κάθε Κυριακή προσπαθώντας να ξεχάσουμε όλα τα σοβαρά θέματα που υπάρχουν!!

Η υπομονή μπορεί να είναι αρετή... αλλά υπάρχουν και όρια!!

Παραμένουμε απλήρωτοι 2 μήνες τώρα με αποτέλεσμα να υπάρχει βιοποριστικό πρόβλημα! Και να επισημάνουμε ότι ακόμα είναι Νοέμβριος!!

Βλέπουμε άτομα της διοίκησης να φεύγουν άλλοι να παραμένουν... χωρίς ουσιαστικά να έχει δοθεί μια σοβαρή και υπεύθυνη λύση!

Η ομάδα είναι στα πρόθυρα της διάλυσης και δεν βλέπουμε να το καταλαβαίνει κανείς!

Έχουμε αλλάξει 4 προπονητές σε διάστημα 2 μηνών και αυτό πρέπει να είναι ρεκορ στα χρονικά του ποδοσφαίρου!

Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει οτι κακό γίνεται μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα... που αύριο μεθαύριο σε κάθε ήττα, η ισοπαλία οι ευθύνες θα πέσουν σε μας!!

Δεν πρόκειται να κατεβούμε πλεον στις προπονήσεις... με οτι συνεπάγεται αυτό!

Ελπίζουμε μετά από αυτό το κείμενο να προβληματιστείται και επι τέλους να πάρετε μια σοβαρή απόφαση για το καλό του Πιερικού!

“Οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού”

Θέση όμως για όσα συμβαίνουν στην ιστορική ομάδα του Πιερικού, πήρε και ο Σύλλογος Παλαιμάχων της ομάδας που με ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Κύριε Διακουμάκο πρόεδρε ΣΦΚ Πιερικού και κύριοι σύμβουλοι...

Τα τελευταία δραματικά γεγονότα έχουν φέρει την ομάδα σε αδιέξοδο. Οικονομική αδυναμία να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις οι συχνές αλλαγές προπονητών ή αποχή των ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις και τους προσεχείς αγώνες βάση των δηλώσεών τους η διάλυση των τμημάτων υποδομής με την μη συμμετοχή στα πρωταθληματα της ΕΠΣ Πιερίας με κίνδυνο την αφαίρεση βαθμών δείχνουν διάλυση και τον διασυρμό του Πιερικού.

Εχετε μεγάλες ευθύνες γι’ αυτό:

Δώστε λύση με τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης η οποία θα αποφασίσει για το μέλλον του Πιερικού.

Οι ποδοσφαιριστές μέχρι σήμερα και παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν έχουν τιμήσει την φανέλα του Πιερικού. Θα πρέπει να είναι έτοιμοι ομως αγωνιστικά όταν τους χρειαστεί η ομάδα μας γιατί η κατάσταση σίγουρα θα αλλάξει.

 

Για τον Σύλλογο Παλαιμάχων του Πιερικού

Το ΔΣ

 

Σημ. Οπως γίνεται αντιληπτό στην γειτονική Πιερία σήμερα βιώνουν καταστάσεις που έζησαν και οι Βεροιώτες φίλαθλοι και όχι μόνο πριν μερικούς μήνες όταν ανέλαβαν πρωτοβουλία οι δικοί μας παλαίμαχοι παρέδωσαν την σκυτάλη σε προσωρινή διοίκηση, η οποία με την σειρά της προκήρυξε εκλογές μέσα από τις οποίες προέκυψε η σημερινή διοίκηση και έτσι μπορούμε σήμερα εμείς να ονειρευόμαστε την αναγέννηση της ΒΕΡΟΙΑΣ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής