breaking news Νέο

Ο Δ.Ασλανίδης για την ήττα του ΓΑΣ “Μελίκη” από τον Εύαθλο Πολυκάστρου : «Οι παίκτες μου βρέθηκαν σε κακή μέρα»

Ο Δ.Ασλανίδης για την ήττα του ΓΑΣ “Μελίκη” από τον Εύαθλο Πολυκάστρου : «Οι παίκτες μου βρέθηκαν σε κακή μέρα»

Στην κακή μέρα που βρέθηκαν οι παίκτες της ομάδας του απέδωσε ο Δάνης Ασλανίδης την εντός έδρας ήττα που γνώρισε ο ΓΑΣ “Μελίκη” από τον Εύαθλο Πολυκάστρου την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπασκετ της Γ’ Εθνικής Ανδρών - 3ος όμιλος.

“Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Οι παίκτες μου δεν παίξαν καλά, βρέθηκαν σε κακή μέρα και εν γένει η ομάδα μας. Ο αντίπαλος μας αιφνιδίασε από το πρώτο δεκάλεπτο και απο κει και μετά δεν μπορέσαμε να διαχειρισθούμε καλά το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να υποστούμε την ήττα” ανέφερε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο τεχνικός καθοδηγητής των “κιτρινομπλέ” της Μελίκης Δάνης Ασλανίδης.

 

“Πάμε για νίκη στον Μαντουλίδη”

Και επειδή χρόνος για... επιμέρους ανάλυση δεν υπαρχει, αφού βρισκόμαστε τρία 24ωρα πριν την διεξαγωγή του προσεχή αγώνα με τον Μαντουλίδη εκτός έδρας, ο Δάνης Ασλανίδης έχει ήδη ξεκινήσει και συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία των παικτών του γι’ αυτό το ματς, δίνοντας, μάλιστα, και το σύνθημα: “Παμε για νίκη”. Και αυτό, όπως υποστηρίζει, “είναι κάτι που βρίσκεται μέσα στις δυνατότητες της ομάδας μας. Οπως αλλωστε να θυμίσω υποστήριζα παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίο χάσαμε έτσι όπως χάσαμε...”

 

Χωρίς κανένα πρόβλημα

Το ευχάριστο είναι πως μπροστά σ’ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι στο στρατόπεδο της ομάδας της Μελίκης δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με τον Δάνη Ασλανίδη να έχει κοντά του όλους τους παίκτες. Τους οποίους και σήμερα το απόγευμα θα υποβάλλει στην δοκιμασία του φιλικού αγώνα με τον Αιγινιακό, αγωνιζόμενοι εντός έδρας.

 

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:

Παύλος Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής