breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ : Σε καλό κλίμα η προετοιμασία

ΒΕΡΟΙΑ : Σε καλό κλίμα η προετοιμασία

Μετά το ρεπό της Τρίτης που τους παραχώρησε ο Σάκης Θεοδοσιάδης, οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ επέστρεψαν χθες Τετάρτη στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου για την καθιερωμένη εβδομαδιάτικη προετοιμασία τους εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος στον οποίο βάση προγράμματος θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Εδεσσαϊκό.

Παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας για την ΒΕΡΟΙΑ αφου ο αντίπαλος εκτός από την βαρειά φανέλα που κουβαλάει όπως βέβαια και της ΒΕΡΟΙΑΣ, διαθέτει και καλή ομάδα που εκμεταλλεύεται την έδρα της (στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει στο γήπεδο της Εδεσσας φέτος για το πρωτάθλημα κέρδισε τα δύο, τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου 2-1 και την Τρίγλια 4-1 και έχασε στο γειτονικό ντέρμπι από την ομάδα των Γιαννιτσών με 1-2).

Για τη ΒΕΡΟΙΑ εξ αλλου ο Κυριακάτικος αγώνας κόντρα στον Εδεσσαϊκό αποτελεί ένα ακόμη τεστ με πιο αξιόπιστο αντίπαλο από αυτόν της περασμένης αγωνιστικής τον Μελιτέα Μελίτης για το αν και κατά πόσο έχει αλλάξει φυσικά προς το καλύτερο την εικόνα της η παρουσία νέου προπονητή στον πάγκο της.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα της για τον εκτός εδρας αγώνα κόντρα στον Εδεσσαϊκό η ΒΕΡΟΙΑ αναμένεται να έχει μια επιστροφή αυτή του Μυλωνά που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και προπονείται κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του θα απουσιάζει όμως όπως και στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Μελιτέα Μελίτης ο Κυριακίδης καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από την θλάση που απέκτησε πριν 10 περίπου ημέρες στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κουφαλίων.

Αυτό όμως που πρέπει να επισημανθεί είναι οτι στα αποδυτήρια της ομάδας, μετά την νίκη της περασμένης Κυριακής με 5-3 επι του Μελιτέα Μελίτης, επανήλθαν τα χαμόγελα και οι αισιόδοξες προβλέψεις μεταξύ των παικτών κάτι που αναμένεται να αποτυπωθεί και στον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους οι φίλαθλοι της ΒΕΡΟΙΑΣ έχουν την ευκαιρία να μετακινηθούν δωρεάν προκειμένου να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές τους στην προσπάθεια να πάρουν την νίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το 6974077834.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής