breaking news Νέο

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ : Άπαντες παρόντες

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ : Άπαντες παρόντες

Στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας (που μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής Ανδρών - 3ος όμιλος, επικεντρώνεται το ενδιαφέρον του ΑΟΚ Βέροιας.

Η προετοιμασία γι’ αυτό το ματς συνεχίστηκε χθες με εντατικούς ρυθμούς και το ευχάριστο είναι οτι παίρνουν μέρος σ’ αυτήν κανονικά και οι Άκης Μαυρίδης, Μάριος Τρομπούκης. Αμφότεροι οι παίκτες ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες ημέρες και παρουσιάζονται “ετοιμοπόλεμοι”. Μάλιστα, ο Άκης Μαυρίδης αγωνίσθηκε και στο τελευταιο παιχνίδι απέναντι στη Νικόπολη Πρέβεζας και με την δική του παρουσία συνέβαλλε στην πρώτη φετεινή νίκη στο πρωτάθλημα και μεγάλη σε έκταση σκορ, σε αντίθεση με τον Μάριο Τρομπούκη, ο οποίος δεν κρίθηκε αναγκαίο να αγωνισθεί, σύμφωνα με την εξέλιξη που είχε ο αγώνας.

Ο νεαρός προπονητής της ομάδας των “μπλε” της Βέροιας Κώστας Ηλιάδης άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα της Κυριακής με την φιλόδοξη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, για τον οποίο τόνισε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ”: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, όσο κι αν γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας είναι αήττητος και έχει φιλόδοξες βλέψεις φέτος. Για εμας αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε την ψυχολογία που έχουμε φτιάξει με την νίκη μας επι της Νικόπολης Πρέβεζας και να κοντράρουμε στον βαθμό που μπορούμε τους Γιαννιώτες, γιατί έπονται ματς στη συνέχεια που το καθένα έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής