breaking news Νέο

Παραλειπόμενα από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας...

Παραλειπόμενα από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας...

• Για φυσική αναζωογόνηση άνευ προηγουμένου στο Άλσος Παπάγου έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, παίρνοντας το... ερέθισμα από ερώτημα του Γιώργου Μελιόπουλου.

• Ο τελευταίος έθεσε ερώτημα προς τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, αν τα δένδρα που κόβονται, αντικαθίστανται με νέα.

• «Έχουμε φυτεύσει 20 δένδρα, όχι κατ' ανάγκη εκεί που είχαν φυτευτεί», ήταν η απάντηση του κ. Παπαδόπουλου, ο οποίος και το προέκτεινε, λέγοντας πως «είναι συνεχείς οι παρεμβάσεις του Δήμου στις παιδικές χαρές». Επιπλέον, ο ίδιος ανέφερε ότι ο Δήμος έδειξε την ευαισθησία του σε αυτόν τον τομέα και κατευθύνει τα χρήματα από το Πράσινο ταμείο και το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» στις παιδικές χαρές. Μάλιστα, ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε πως ο Δήμος Βέροιας έχει εξασφαλίσει πέντε πιστοποιητικά καταλληλότητας και καταθέτει συνεχώς προτάσεις για νέα.

• Ο Γιώργος Μελιόπουλος αναφέρθηκε ακόμα και στο θέμα των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», πλην όμως απάντηση δεν δόθηκε προς αυτόν από τον πρόεδρο του ΝΠ ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας Στέργιο Διαμάντη.

Και αυτό γιατί, όπως είπε ο κ. Διαμάντης, «θα μιλούσα για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», αλλά βλέπω ότι ο κ. Μελιόπουλος δεν είναι στη θέση του».

• Εξήρε τη λειτουργία του Δήμου Τρικκαίων ο Θανάσης Αποστολόπουλος και δη για το σύγχρονο τρόπο διακυβέρνησής του (όπου με την εφαρμογή της ψηφιακής τεχνολογίας μείωσε τα χρέη του, είπε).

• Όπως ενημέρωσε ο Θεόφιλος Κορωνάς, ετοιμάζεται η μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις μαζικές δηλητηριάσεις αδέσποτων ζώων, που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα στον κεντρικό ιστό της πόλης.

• Ο πρόεδρος της ΤΚ Τριλόφου Γιάννης Καραγιάννης προέβη σε σχολιασμό της δήλωσης της υπουργού Άμυνας του γειτονικού κράτους των Σκοπίων, που ζήτησε την απαγόρευση να ακούγεται σε παρελάσεις το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή», ενώ σχολίασε και την αποβολή μαθητών σε σχολείο του Γέρακα, επειδή τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου! Ο ίδιος ακόμα καυτηρίασε και το γεγονός ότι κανένας Έλληνας πολιτικός δεν πήγε στην Αλβανία να συμπαρασταθεί στη μάνα του σκοτωμένου Κώστα Κατσίφα και το έπραξε η Ευρωβουλευτής Κύπρου Ελένη Θεοχάρους!

• Ο Γιώργος Σοφιανίδης, μιλώντας για την ψηφιακή τεχνολογία, επεσήμανε πως η ανάπτυξη έρχεται και για το Δήμο Βέροιας με πιλοτική εφαρμογή στον ηλεκτρονικό μετασχηματισμό και την ψηφιακή αυτοδιοίκηση!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής