breaking news Νέο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Τα φιλικά της Τετάρτης

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Τα φιλικά της Τετάρτης

Χαρίεσσα - Αχιλλέας Νάουσας 3-0: Υστερα από πολύ καλή εμφάνιση η ΑΕ Χαρίεσσας νίκησε στο γήπεδό της τον ενισχυμένο φέτος Αχιλλέα Νάουσας με 3-0. Η νικήτρια προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Καϊσίδη, για να πετύχει άλλα δυο τέρματα στην επανάληψη με τους Παρηγορίδη και Λύτη διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-0.

Μακροχώρι - Αγ. Βαρβάρα 1-0: Καλό παιχνίδι στο γήπεδο του Μακροχωρίου μεταξύ δυο ομάδων, της τοπικής και του Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που το ρόστερ τους αποτελείται από νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Την νίκη τελικά πήρε η γηπεδούχος ομάδα με γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Μελίκη - Νέα Νικομήδεια 3-1: Καλύτερη η γηπεδούχος ομάδα του Φιλίππου κέρδισε στην έδρα της την φιλόδοξη φέτος Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας.

Τα γκολ της νίκης του Φιλίππου πέτυχαν ο Ανδρίτσος ο Κατσιγιαννόπουλος και ο Πιτσάβας, ενω για λογαριασμό της Νέας Γενεάς σκόραρε ο Τσαχελίδης.

Αγκαθιά - Μαυροβούνιο 6-1: Πολυβόλο η Νίκη Αγκαθιάς συνέτριψε στο γήπεδό της την Δόξα Μαυροβουνίου (ομάδα από την Πέλλα) με 6-1.

Τα γκολ της γηπεδούχου και νικήτριας πέτυχαν τρια ο Ζαρογιάννης και απο ένα ο Ξαγοράρης (νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Αγκαθιάς) ο Αντωνίου και ο Χατζόπουλος.

Πατρίδα - Κοπανός 0-6: Εύκολο έργο είχε ο ΓΑΣ Κοπανού το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Πατρίδας με αντίπαλο την τοπική ομάδα την οποία κέρδισε με 0-6.

Τα γκολ της νίκης του Κοπανού, που όπως αποδεικνύει και το σκορ ηταν καλύτερος σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού πέτυχαν ο Οικονόμου Χρ. δυο και από ένα οι Μπούφι, Ιτσκάρας, Σιδηρόπουλος Β. και Σιδηρόπουλος Κ.

Σχοινάς - Σκυλίτσι 1-1: Ισόπαλο (1-1) έληξε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΑΟ Σχοινά και του Αρη Π. Σκυλιτσίου.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τα δυο τέρματα να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκε ο γηπεδούχος ΑΟ Σχοινά με τον Μητσιώτη για να ισοφαρίσει ο Μάρτος για λογαριασμό του Αρη Π. Σκυλιτσίου.

Λιτόχωρο - Παλαιοχώρι 0-1: Με γκολ που πέτυχε στο 50’ ο Αρβανίτης ο Αρης Παλαιοχωρίου νίκησε στο Λιτόχωρο τον τοπικό Απόλλωνα με 0-1.

Κλειδί - Αραχος 1-0: Πιστοποιώντας τους υψηλούς φετινούς του στόχους ο Εθνικός Κλειδίου νίκησε στο γήπεδό του την Ποντιακή Νεολαία Αράχου με 1-0. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Πλέσκας.

Αστέρας Αλ. - Νησέλι 1-6: Εντυπωσιακος ο Αλιάκμων Νησελίου νίκησε εκτός έδρας την νεανική ομαδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας με 1-6.

Το γκολ της νίκης της ομάδας του Νησελίου πέτυχαν τρια ο Ματόπουλος και από ένα ο Πιπιλιάρης, ο Καραμπουκόπουλος και ο Λαμπρόπουλος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής