breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Νεαρός κρέμεται με το ένα χέρι από ύψος 200 μέτρων!

Κόβει την ανάσα νεαρός αθλητής του παρκούρ, ο οποίος αιωρείται από ύψος 200 μέτρων! Ο νεαρός Βρετανός Elvis Bogdanovs, φανατικός του παρκούρ, κρέμεται με το ένα χέρι από ένα γερανό στην κορυφή του ουρανοξύστη Wardian, στα 200 μέτρα από τη γη, στο ανατολικό Λονδίνο, για να γιορτάσει τα 20ά γενέθλιά του! Το παράτολμο επιχείρημα κατέγραψε με την κάμερα κινητού τηλεφώνου ο 19χρονος φίλος του, George King, ο οποίος, επίσης, σκαρφάλωσε στο κτήριο.

O 20χρονος Elvis προειδοποιεί «να μην τον μιμηθεί κανείς, επειδή μπορεί να χάσει τη ζωή του», παρόλα αυτά υποστηρίζει ότι είναι το μεγαλύτερο ύψος που έχει βρεθεί ποτέ. «Η θέα πάνω από έναν ουρανοξύστη είναι το πιο καταπληκτικό πράγμα, που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Ήταν τα καλύτερα γενέθλια που έχω περάσει».

Ο Elvis Bogdanovs και ο George King έχουν αναρριχηθεί σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου ενός ουρανοξύστη στο Αμπερντίν της Σκωτίας, πράξη για την οποία παραπέμφθηκαν σε δίκη.

*****

Εκλογές ΗΠΑ : Nεκρός ιδιοκτήτης οίκου ανοχής κέρδισε τον αντίπαλό του στη Νεβάδα

Ο Ντένις Χοφ πέθανε στις 16 Οκτωβρίου, μετά από ένα διήμερο ξέφρενο πάρτι στον οίκο ανοχής που διατηρούσε, για να γιορτάσει τα 72α γενέθλιά του.

Το όνομα του Ντένις Χοφ παρά το θάνατό του δεν σβήστηκε από τα ψηφοδέλτια και έτσι κατάφερε να κερδίσει, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, την αντίπαλό του Λέσια Ρομανόφ, στις εκλογές για το τοπικό κοινοβούλιο της Νεβάδα.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στα εκλογικά κέντρα υπήρχαν παντού ταμπέλες, που προειδοποιούσαν τους ψηφοφόρους ότι ο Χοφ είναι νεκρός. Όμως, οι ψηφοφόροι δεν πτοήθηκαν. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο Χοφ πήρε το 68,3% των ψήφων και η Ρομανόφ μόλις το 32%.

Τώρα, η θέση στο τοπικό κοινοβούλιο θα κηρυχθεί χηρεύουσα, αφού ο νικητής είναι νεκρός και ο Επίτροπος της Επαρχίας θα ξεκινήσει τις διαδικασίες, για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

*****

Ο τάφος έκρυβε ένα… υγρό μυστικό 2.000 ετών!

Κινέζοι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν σε έναν τάφο στην επαρχία Χενάν της κεντροανατολικής Κέινας, ένα μπρούτζινο δοχείο ηλικίας 2.000 ετών που περιείχε ένα υγρό, πιθανότατα κάποιο είδος κρασιού, μετέδωσε το πρακτορείο Νέα Κίνα.

Το σφραγισμένο δοχείο περιείχε περίπου 3,5 λίτρα ενός κίτρινου υγρού με έντονη οσμή κρασιού, όπως ανέφεραν οι αρχαιολόγοι στην Κίνα.

Το υγρό αυτό θα εξεταστεί εργαστηριακά, για να διαπιστωθεί αν περιέχει αλκοόλ και σε πόση ποσότητα, σύμφωνα με τον Σι Τζιαζέν, τον επικεφαλής του Ινστιτούτου Αρχαιολογίας και Πολιτιστικών Θησαυρών της πόλης Λουογιάνγκ.

Στον ίδιο τάφο βρέθηκε και ένα λυχνάρι σε σχήμα αγριόχηνας.

Τα ευρήματα χρονολογούνται από την εποχή της δυναστείας των Δυτικών Χαν (202 π.Χ.-8 μ.Χ.). Το πρακτορείο δεν διευκρίνισε πώς είχε σφραγιστεί το δοχείο, ώστε να μην εξατμιστεί το υγρό.

Στο παρελθόν έχουν βρεθεί και άλλα δοχεία, που περιείχαν αλκοόλ, στην Κίνα, κυρίως ποτά από ρύζι και σόργο, τα οποία διατηρούνταν σε μπρούτζινα σκεύη και χρησιμοποιούνταν σε διάφορες τελετές. Το 2010 αρχαιολόγοι βρήκαν ένα δοχείο ηλικίας 2.400 ετών, που περιείχε σούπα σε έναν τάφο, που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών για την επέκταση του αεροδρομίου της πόλης Σιάν, κοντά στο μαυσωλείο του αυτοκράτορα Τσιν και του περίφημου «Πήλινου Στρατού» του.

*****

Εταιρεία… μαστιγώνει και βασανίζει τους εργαζόμενους, όταν δεν πιάνουν τους στόχους!

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο στην Κίνα, που δείχνει εργαζόμενους σε μια εταιρεία να... μαστιγώνονται και να αναγκάζονται να πιουν ούρα, όταν δεν πιάνουν τους στόχους!

Η εταιρεία βρίσκεται στο Ζούνγι στην Κίνα και στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα μια γυναίκα και ένας άνδρας να μαστιγώνουν με μια ζώνη του εργαζόμενους!

Με αυτό τον τρόπο τους τιμωρούν, όταν δεν έχουν πιάσει τους στόχους, που έχει θέσει η εταιρεία στην πωλήσεις. Και να ήταν όμως μόνο αυτό…

Τους αναγκάζουν να πίνουν… ούρα, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες, υπάλληλοι έχουν αναγκαστεί να φάνε έντομα για τιμωρία.


Ο τάφος έκρυβε ένα… υγρό μυστικό 2.000 ετών!Ο τάφος έκρυβε ένα… υγρό μυστικό 2.000 ετών!
Εταιρεία… μαστιγώνει και βασανίζει τους εργαζόμενους, όταν δεν πιάνουν τους στόχους!
Νεαρός κρέμεται με το ένα χέρι από ύψος 200 μέτρων!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής