breaking news Νέο

Χρ. Κούτρας : «Όλες οι γυναίκες την Τετάρτη στη Στέγη»!

Χρ. Κούτρας : «Όλες οι γυναίκες την Τετάρτη στη Στέγη»!

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση προχώρησε την Τετάρτη το απόγευμα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο Χρήστος Κούτρας, δημοτικός σύμβουλος και συντονιστής δ/ντής της Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας). Ο κ. Κούτρας ενημέρωσε τους παρόντες για την εκδήλωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6:30 μ.μ., στην «Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών», με θέμα «Καρκίνος του Μαστού : Πρόληψη, Διάγνωση και Θεραπεία».

«Αξίζει όλες οι γυναίκες του νομού να παρακολουθήσουν την εκδήλωση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κούτρας, ο οποίος και θα είναι ο συντονιστής της εκδήλωσης, ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δημοτικού Ιατρείου Βέροιας

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία για την «πρόληψη και έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου του μαστού», από το Γιώργο Κυρόπουλο, ακτινολόγο, εξειδικευμένο στις παθήσεις του μαστού, ομιλία για τη «διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού», από το Δημήτριο Κασαράκη, δ/ντή – Β' Ογκολογικής Κλινικής Α.Ν.Θ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» και ομιλία για τη «χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού», από τη Φωτεινή Παυλίδου, χειρουργό μαστού, δ/ντρια – Χειρουργικού – Ογκολογικού Τμήματος Μαστού Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής