breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Αμετάβλητη η κατάσταση στην κορυφή

ΕΠΣ Ημαθίας : Αμετάβλητη η κατάσταση στην κορυφή

Φυσιολογικά για μια ακόμη αγωνιστική τα αποτελέσματα της Α' κατηγορίας της Ένωσης μας με τη Νάουσα και το Ροδοχώρι που βρίσκονται στην πρώτη και στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα να κερδίζουν, όπως βέβαια αναμένονταν, τον Εθνικό Κλειδίου (2-0) και τον Φίλιππο Μελίκης (1-0) αντίστοιχα, ενώ στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων νίκησε στο γήπεδό του καθαρά τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με 3-0 και έμεινε μόνος τρίτος με 22 βαθμούς.

Την τετράδα των πλεϊ οφ συμπληρώνει πλέον ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος που σε ένα ακόμη παιχνίδι απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν είναι η μέχρι τώρα νικηφόρα πορεία του το πρωτάθλημα κερδίζοντας με 4-1 και τον Αχιλλέα Νάουσας. Ακολουθεί ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που μετά την ήττα του στα Τρίκαλα κατακρύλησε στην 5η θέση.

Ο Άρης Παλαιοχωρίου που προέρχονταν από μια σειρά ατυχή αποτελέσματα ξέσπασε στον ΓΑΣ Κοπανού τον οποίο κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενώ ο Κεραυνός Επισκοπής πέτυχε την τέταρτη στη σειρά, σε ισάριθμα παιχνίδια, εκτός έδρας νίκη κερδίζοντας με 2-1 το Μακροχώρι.

Νίκη με 2-0 και για την Αγία Μαρίνα επί της Αγίας Βαρβάρας, όπως και για την Α.Ε. Χαρίεσσας στο γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Α.Ο. Μαρίνας.

Μετά και τα προχθεσινά αποτελέσματα η κατάσταση στην Α' κατηγορία της Ένωσης μας φαίνεται να ξεκαθαρίζει τουλάχιστον στις ομάδες της ουράς αφού με εξαίρεση τον Φίλιππο Μελίκης και τον Εθνικό Κλειδίου, που κάνουν προσπάθεια να αντιδράσουν οι υπόλοιπες δείχνουν να έχουν υποταχθεί στη μοίρα τους.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα οκτώ παιχνίδια της Α' κατηγορίας που διεξήχθηκαν το περασμένο Σάββατο.

 

Οι αγώνες

ΝΑΟΥΣΑ – ΚΛΕΙΔΙ 2-0

Πιο δύσκολο από όσο ίσως περίμενε η πρωτοπόρος της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας νίκησε τον Εθνικό Κλειδίου με δυο γκολ που πέτυχε 20 λεπτά πριν ολοκληρωθεί η κανονικά διάρκεια του παιχνιδιού και παρέμεινε δίχως συγκάτοικο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Νάουσα που ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα, όμως δυσκολεύονταν να ξεκλειδώσει την αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων και όταν το έκανε έβρισκε μπροστά της τον τερματοφύλακα του Εθνικού Κλειδίου τον Χατζηπαναγή που πραγματοποίησε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις όπως στο 52' σε σουτ του Νίκου από κοντινή απόσταση και στο 54' σε κεφαλιά Παντζαρτζίδη. Τελικά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων νικήθηκε από τα 11 βήματα 20 περίπου λεπτά πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Συγκεκριμένα ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια του Παντζαρτζίδη η μπάλα βρήκε μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων το χέρι του Καλυβιώτη, με τον διαιτητή του αγώνα τον κ. Μελιτζανίδη να καταλογίζει πέναλτι και τον Αργυρίου που ανέλαβε την εκτέλεσή του να είναι εύστοχος και να γράφει το 1-0 για την ομάδα του.

Η Νάουσα και μετά το γκολ συνέχισε να είναι καλύτερη και να δημιουργεί ευκαιρίες και στο 83' ο Μαντώς έγινε αποδέκτης μιας ωραίας συνεργασίας του Τόσιου, με τον Δασκαλάκη και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Χρυσάνης – Γκόγκας).

 

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΜΕΛΙΚΗ 1-0

Δύσκολη και αγχώδης νίκη του ΓΑΣ Ροδοχωρίου στο γήπεδό του επί του Φιλίππου Μελίκης με ένα γκολ που πέτυχε στο 70' ο Φράγγη.

Η γηπεδούχος είχε την υπεροχή σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού όμως δυσκολεύονταν να βρει διαδρόμους στην καλοστημένη αμυντική διάταξη του Φιλίππου που με τον Γιώργο Ντάμτσιο στο πάγκο του παρουσίασε βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του. Έτσι και οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στον αγώνα ήταν ελάχιστες, η συντριπτική βέβαια πλειοψηφία των οποίων ήταν στην περιοχή των φιλοξενουμένων.

Τελικά η λύση για την ομάδα του Ροδοχωρίου ήρθε στο 70' από τον Φράγγη που κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να γράψει το 1-0 υπέρ της ομάδας του που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Παζαρτζικλής – Τσιουγγαρής).

 

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΟΚ 3-0

Με νίκη της γηπεδούχου ομάδας και με σκορ 3-0 έληξε το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με το σουτ του Αργυρόπουλου να περνάει ελάχιστα άουτ στο 2', όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό τα Τρίκαλα προηγήθηκαν στο σκορ με κοντινό πλασέ του Παρσόπουλου.

Στο 34' ο ΠΑΟΚ έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Χαρισούδης και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την γηπεδούχο ομάδα, που στο 40' ζευγάρωσε τα τέρματά της με τον Λίτσι.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Λίτσι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, στο 80'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιζόπουλος (Γιάντσης – Παρασίου).

 

ΚΟΠΑΝΟΣ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 1-3

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Άρης Παλαιοχωρίου νίκησε δίκαια εκτός έδρας με 3-1 τον ΓΑΣ Κοπανού και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Οι φιλοξενούμενοι που όπως αναφέραμε ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού εκτός από τα τρία τέρματα που πέτυχαν είχαν και τρία δοκάρια.

Στο 16' και ύστερα από φαση διαρκείας ο Ατανάσοφ σημάδεψε με σουτ το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κασαπίδη με τον Παντόπουλο να παίρνει το ριμπάουντ και με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ. Στο 34' ο Σπανός με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το αποτέλεσμα στα ίσα, με τον Άρη να έχει δοκάρι στο 60' με τον Σαρακατσιάνο, ενώ στο 70' σε φάση καρμπόν με αυτήν του πρώτου τέρματος που πέτυχε ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ.

Ο Παντόπουλος συγκεκριμένα με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας στον αγωνιστικό χώρο ο Γκιουλέκας με κεφαλιά έγραψε το 1-2 και στο 84' ο Μπακιρτζής τετ-α-τετ με τον Κασαπίδη διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Αργυρίου – Χαλατζιούκας).

 

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ 1-2

Την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε πήρε ο Κεραυνός Επισκοπής, κερδίζοντας στο Μακροχώρι την γηπεδούχο ομάδα με 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 24' με ατομική προσπάθεια και ωραίο σουτ του Δαλήγκαρου με την Επισκοπή και ισοφαρίζει το σκορ με τον Ντέλλα στο 35'.

Το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα έγραψε στο 42' με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μιχαηλίδης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Γιαγκιτζόγλου – Ρηγόπουλος).

 

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ – ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ 2-0

Πιο δύσκολα από όσο το 2-0 δείχνει ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας νίκησε στο γήπεδό του την νεανική ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, η οποία παρεπιπτόντως φωνάζει για διαιτητικά λάθη και κυρίως για την κατακύρωση του πρώτου γκολ της γηπεδούχου ομάδας από τον αρμόδιο επόπτη του Μπακάλη υποστηρίζοντας ότι η μπάλα ουδέποτε πέρασε την γραμμή του τέρματος.

Το σκορ άνοιξε στο 72' όταν ο Κουτρουλιάς εκτέλεσε κόρνερ με τους παίκτες της Αγίας Μαρίνας να διώχνουν την μπάλα, αφού όπως υποστήριξε ο υπεύθυνος επόπτης – οι φιλοξενούμενοι έχουν αντίθετη γνώμη – είχε περάσει την γραμμή του τέρματος. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 87' ο Κούβαρος. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Βαλκάνος – Μπακάλης).

 

ΜΑΡΙΝΑ – ΧΑΡΙΕΣΣΑ 0-1

Μέτριο θέαμα στο γήπεδο της Μαρίνας μεταξύ της τοπικής ομάδας και της ΑΕ Χαρίεσσας με τους φιλοξενούμενους να αξιοποιούν μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησαν να πετυχαίνουν ένα γκολ και να παίρνουν, ύστερα από μεγάλο διάστημα τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα στο γειτονικό ντέρμπι πέτυχε στο 52' ο Δημητρούσης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Γαβράς – Μουσενίκας).

 

ΠΛΑΤΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. 4-1

Με τοπ σκόρερ του Καραντουλαμά που πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος νίκησε στο γήπεδό του τον Αχιλλέα Νάουσας με 4-1 και παρέμεινε στην τιμητική γι' αυτόν τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Καραντουλαμάς έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Τασιώνα στο 7' να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 25' όμως και πάλι με γκολ του Καραντουλαμά ο Αγρ. Αστέρας πήρε προβάδισμα στο σκορ και το 2-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Πλατέος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα με τον Καραντουλαμά στο 75' καισ το 90' διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Πίτος (Ιασωνίδης – Τράντος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής