breaking news Νέο

ΑΓΚΑΘΙΑ : Της έγινε συνήθεια η ισοπαλία

ΑΓΚΑΘΙΑ : Της έγινε συνήθεια η ισοπαλία

Η Νίκη Αγκαθιάς σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν κατάφερε να εκμεταλλευθει την έδρα της έμεινε στο ισόπαλο 1-1 και εχασε την ευκαιρία να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην οποία πλεον βρίσκεται μόνος του ο Άρης Παλαιοχωρίου.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ηταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες εκτός από την εδαφική υπεροχή και τις εντυπώσεις να μοιράζονται και τα γκολ.

Στην επανάληψη όμως η ομάδα της Ημαθίας είχε πιο επικίνδυνες επισκέψεις στα καρέ των φιλοξενουμενων και πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες κι αν οι ποδοσφαιριστές της ήταν λίγο πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να πάρει την νίκη και τους τρείς βαθμούς.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε για την ομάδα της Αριδαίας με τον ημαθιώτη Τζημογιάννη στο 2ο λεπτό να πιάνει την κεφαλιά από καλή θέση για γκολ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα αουτ.

Η απάντηση της Αγκαθιάς στην ευκαιρία αυτή του αντιπάλου της ήρθε στο 12’ με τον Σούκια να σουτάρει και τον Σαμαρόπουλο να βάζει την προβολή και να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Το σκορ για την φιλοξενούμενη ομάδα άνοιξε τρια λεπτά αργότερα. Ο Χατζόπουλος θέλησε να απομακρύνει ύστερα από γύρισμα συμπαίκτη του, την μπάλα αυτή βρήκε τον Στάμπιλε ο οποιος έγινε κάτοχός της μπήκε στην περιοχή του τέρματος του Τόλιου και με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Η Αγκαθιά πίεσε ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και αφού είχε δύο καλές στιγμές στη συνέχεια με τον Γκελοσάνι στο 25’ και τον Γιατζιτζόγλου στο 22’ τελικά ισοφάρισε στο 44’. Ο Σούκιας εκτέλεσε ένα φαουλ με τον Λιόλιο να πιάνει την κεφαλιά η μπάλα να βρίσκει τον Τζημογιάννη να αλλαζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του.

Στην επανάληψη η Νίκη Αγκαθιάς όπως ήδη αναφέραμε ήταν πιο επικίνδυνη από τον αντίπαλο της δημιούργησε περισσότερες φάσεις για γκολ από τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει καμία. Στο 53’ συγκεκριμένα ο Σιδηρόπουλος μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αντι να ολοκληρώσει την φάση έψαξε συμπαίκτη του με αποτέλεσμα οι αμυντικοί του Αλμωπού να απομακρύνουν την μπάλα στο 75’ ο Σούκιας μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ για να διώξει εντυπωσιακα ο Μένιος ενω στο 80’ η Αγκαθιά ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα του Ρομπότη από αντίπαλο με τον διαιτητή να έχει αντίθετη άποψη.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Η διαιτησία του κ. Σφέτσια από την Ένωση Σάμου, όπως και οι υποδείξεις των βοηθών του Τίκα και Κάνιουρα από την Καρδίτσα σε γενικές γραμμές ήταν σωστές.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΚΑΘΙΑ: Τόλιος, Χατζόπουλος, Γιατζιτζόγλου, Ρογγότης, Λιόλιος, Γιαννόπουλος, Αβραμόπουλος, Πέτκος (32’ Κίτσας Ελ.), Σούκιας (90’ Τριανταφυλλίδης), Γκελοσάνι (83’ Κοντζαντίσογλου), Σιδηρόπουλος (55’ Κίτσας Ευγ.).

ΑΡΙΔΑΙΑ: Μένιος, Κυριακίδης, Κιουλτζόπουλος (75’ Ιωάννου), Τζημογιάννης, Τσαβάρι (90’ Πολυζος), Ασλαμπάλογλου, Μεντής (62’ Ελευθεριάδης), Μεντί, Σάμπιλε (37’ Νικολίτσας), Αργυρίου, Σαμαρόπουλος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής