breaking news Νέο

Στις 5 και 12 Νοεμβρίου οι εκλογές για τον επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

Στις 5 και 12 Νοεμβρίου οι εκλογές για τον επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

Στις 5 και 12 Νοεμβρίου (αν υπάρξει δεύτερος γύρος) θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Αυτό αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Αλιβιζάτου, που διήρκησε 4 ώρες.
Οι υποψήφιοι θα κληθούν να καταβάλλουν ένα ποσό της τάξης των 2000 ευρώ και να συλλέξουν 1000 υπογραφές από τουλάχιστον 7 περιφέρειες της χώρας. Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνει έως τις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ οι υπογραφές θα πρέπει να προσκομιστούν το αργότερο μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου.
Οι υποψήφιοι θα δηλώσουν ότι αποδέχονται τους όρους της επιτροπής και ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα συμμετάσχουν στις διαδικασίες για το ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα. 
Σε ό,τι αφορά στις υποψηφιότητες, μέχρι στιγμής υπάρχουν η Φώφη Γεννηματά, ο  Γιώργος Καμίνης, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Γιάννης Ραγκούσης, ενώ σήμερα αναμένεται να ανακοινώσει και τη δική του ο Σταύρος Θεοδωράκης. Από την πλευρά του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος θα ανακοινώσει εντός της επόμενης εβδομάδας τη δική του απόφαση.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής