breaking news Νέο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Συνωστισμός στην κορυφή του 2ου ομίλου

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Συνωστισμός στην κορυφή του 2ου ομίλου

Ο ΠΑΟ Κουλούρας νίκησε στο γειτονικό ντέρμπι με 2-0 την Θύελλα Σταυρού και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου δίχως συγκάτοικο ενω την τετράδα των πλεϊ οφ συμπληρώνουν ο Ολυμπιακός Λουτρού που με το ίδιο σκορ (2-0) νίκησε στο ντέρμπι της Αλεξάνδρειας την ΑΕ Σχοινά, ο ΠΑΟ Παλατιτσίων που πέρασε νικηφόρα με 3-2 και μέσα από το Καμποχώρι και ο Σχοινάς.

Στον 2ο όμιλο οι πρωτοπόροι Ολυμπιακός Νάουσας και Λευκάδια αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) στο μεταξύ τους παιχνίδι και σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕ Ποντίων επί του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου με 4-0 και του Αστέρα Τριποτάμου στην έδρα του επί της Ν. Γενεάς Ν. Νικομήδειας με 2-1 προέκυψε τετραπλή ισοβαθμία στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (Πόντιοι, Λευκάδια, Ολυμπιακός Νάουσας και Αστέρας Τριποτάμου έχουν από 13 βαθμούς).

Να δούμε όμως ένα - ένα τα εννέα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στους δυο ομίλους της Β’ κατηγορίας.

Ισορροπημένο παιχνίδι στο γήπεδο της Κουλούρας με την τοπική ομάδα πιο αποτελεσματική να πετυχαίνει ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (στο 25’ με τον Τζήμα και στο 65’ με τον Φουρκιώτη και να παίρνει την νίκη, με την ομάδα του Σταύρου στο 46’ και ενω το σκορ ήταν 1-0 να χάνει πέναλτι με τον Κιοσέογλου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Κελεσίδης - Κιρμανίδης).

Καλύτερος από την αντίπαλο του ο Ολυμπιακός Λουτρού νίκησε στο γήπεδο του με 2-0 την ΑΕ Σχοινά και παρέμεινε ισόβαθμος με τα Παλατίτσια στην δεύτερη προνομιούχο θέση.

Τα γκολ της νίκης του Ολυμπιακού Λουτρού πέτυχαν ο Παπαδόπουλος Δ. στο 43’ και ο Γατόπουλος στο 83’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Πίτος - Χριστοδούλου Κ.).

Ο ΠΑΟ Παλατιτσίων προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 0-2 χάρις σε τέρματα που πέτυχαν ο Δημούλτσης Θ. στο 23’ και ο Κακαγιάννης στο 35’, με το Καμποχώρι να αντεπιτίθεται στην επανάληψη και με γκολ του Ματόπουλου στο 48’ και του Παπαδόπουλου στο 63’ να φέρνει το αποτέλεσμα στα ισα. Τελικά πιο έμπειροι οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και ένα τρίτο τέρμα το 81’ με τον Δημούλτση Π. και πήραν την πολύτιμη νίκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τράντος (Βαλκανος - Δεβετζίδης).

Παρότι βρέθηκε να χάνει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με 0-2 ο Αλιάκμων Νησελίου κατάφερε να γυρίσει το αποτέλεσμα και με τρια τέρματα που πέτυχε μέσα σε λιγότερο από 25 λεπτά (Δούμας 55’ και 61’ και Λίτσι 78’) πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς με το Λιανοβέργι  που είχε προηγηθεί με δυο γκολ του Ταμπουρά στο 9’ και στο 52’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χρυσάνης (Ρηγόπουλος - Ζουρνατζίδης).

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας πήρε ο Ατρόμητος Διαβατού κερδίζοντας εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λυκογιαννης με 6-2.

Το γκολ του Ατρόμητου πέτυχαν οι Παγγούρας (15’), Κοντογιάννης 38’ και 80’, Χασάν 38’ και 80’ και Φεϊμ, ενω για λογαριασμό του Απόλλωνα που είχε κι ένα δοκάρι με τον Κουϊρουκίδη, σκόραραν ο Μουστάκας στο 45’ και ο Ορφανίδης Δ. στο 83’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Χαλατζιούκας - Γκόγκας).

Ανετη νίκη της ΑΕ Ποντίων στην έδρα της στο γήπεδο της Ραχιάς με 4-0 επί του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Για λογαριασμό της ΑΕ Ποντίων, που όπως φανερώνει και το σκορ ηταν καλύτερη από τον αντίπαλο της πέτυχαν ο Εξαρχος δύο (28’ και 37’), ο Κωστογλίδης 39’ και ο Καλφούζος στο 55’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Τσιουγγαρης - Ποζιάδης).

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου μεταξύ του Ολυμπιακού Νάουσας και των Λευκαδίων που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Το παιχνίδι  ηταν μοιρασμένο και το ισόπαλο αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο ενω θα πρέπει να σημειωθεί οτι τα Λευκάδια από το 68’ αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γαϊτανίδη.

Η διαμόρφωση του σκορ: 3’ Χαρατσίδης 1-0, 36’ Καϊσίδης 1-1, 38’ Αμανατίδης 1-2, 83’ Κωστόπουλος 2-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Γιαγκιτζόγλου - Μουσενίκας).

Συνεχίζοντας την νικηφόρο πορεία του ο Αστέρας Τριποτάμου νίκησε με 2-1 την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας και έπιασε κορυφή.

Το σκορ για λογαριασμό της μετέπειτα νικήτριας άνοιξε στο 8’ ο Μπουρδάνος και στο 15’ ο Μαραγκός έκανε το 2-0. Στο 40’ η Νέα Γενεά μείωσε σε 2-1 με τον Ντινόπουλο που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Αργυρίου - Πέτρου).

Δυσκολότερα από όσο δείχνει το τελικό 5-2 η Θύελλα Στενημάχου κέρδισε τον Εθνικό Ράχης στην έδρα της, με τα τρία από τα πέντε τέρματα της να σημειώνονται στο τελευταιο 10λεπτο.

Η διαμόρφωση του σκορ:΅40’ Αδαμίδης 1-0, 41’ Βελιάδης 1-1, 50’ Αθανασιάδης 1-2, 79’ Πρασσάς 2-2, 82’ Πρασσάς 3-2, 88’ Παπαλεξίου 4-2, 90’+ Γκότσης 5-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Ασβεστάρας - Χαραλαμπίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής