breaking news Νέο

Ιωάννης Παπαγιάννης: «Αναιμική η παρουσία του Δήμου Βέροιας στην 34η PHILOXENIA»

Ιωάννης Παπαγιάννης: «Αναιμική η παρουσία του Δήμου Βέροιας στην 34η PHILOXENIA»

Σχολιάζοντας την περιορισμένη παρουσία του δήμου Βέροιας στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Ιωάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η αναιμική παρουσία του δήμου Βέροιας στην κορυφαία διεθνή Έκθεση τουρισμού PHILOXENIA που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στη Θεσσαλονίκη, είναι μια ακόμη απόδειξη της απόλυτης ανικανότητας της διοίκησης Βοργιαζίδη να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δίνονται για την προώθηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος τουριστικής ανάπτυξης του τόπου μας.

Αποτελεί ίσως παγκόσμιο παράδοξο, αγγίζει τα όρια της αυτοχειρίας, ένας δήμος που απολαμβάνει το προνόμιο να μπορεί να αξιοποιήσει μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς όπως το νεολιθικό οικισμό της Νέας Νικομήδειας, ιστορικές μονές όπως αυτή της Παναγίας Σουμελά και της Παναγίας Δοβρά, το παλαιότερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδος στο Σέλι, το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, την Εβραϊκή Συναγωγή στο κέντρο της πόλης, να αρνείται να αντιληφθεί πως τουρισμός σημαίνει πολλαπλά οφέλη για την τοπική μας κοινωνία.

Αυτό το εξαιρετικό τουριστικό κεφάλαιο που διαθέτουμε παραμένει εδώ και οχτώ χρόνια αναξιοποίητο. Για τη διοίκηση Βοργιαζίδη δεν υπάρχουν σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης και προώθησης του τουριστικού ρεύματος. Και ο δήμος μας παραμένει όμηρος της εσωστρέφειας και της μιζέριας τους…»

 

Dr. Ιωάννης Μεν. Παπαγιάννης, LL. M.

Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και Συμβουλίω Επικρατείας

Επ. Καθηγητής Πανεπιστημίου

www.dr-papagiannis.gr


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής