breaking news Νέο

Ελληνοκυπριακή αλληλεγγύη και συνεργασία

Ελληνοκυπριακή αλληλεγγύη και συνεργασία

Για πρώτη φορά μετά την εισβολή του «Αττίλα», άνοιξε η λεωφόρος Αμμοχώστου σε δύο νέα σημεία διέλευσης από και προς τα κατεχόμενα, στα οδοφράγματα Δερύνειας και Λεύκας – Απλικίου, προκαλώντας βαθιά συγκίνηση σε όσους βρέθηκαν εκεί και έλεγαν ότι δεν πίστευαν πως ύστερα από 44 ολόκληρα χρόνια, θα ζούσαν μία τέτοια μέρα.

Πληροφορούμενος το γεγονός αυτό ο πρόεδρος και αρχηγός των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, Τάκης Παπατζίκος, επικοινώνησε χθες το μεσημέρι τηλεφωνικά με το δήμαρχο της Δερύνειας κ. Καραγιάννη, στον οποίο και εξέφρασε τη χαρά του για την εξέλιξη αυτή. Ο κ. Άντρος Καραγιάννης από τη μεριά του ευχαρίστησε τον Τάκη Παπατζίκο για το ενδιαφέρον του αλλά και για τα αισθήματα φιλίας και συμπαράστασης του Ημαθιώτικου λαού προς τους Κυπρίους αδελφούς.

Δοθείσης της ευκαιρίας, έγινε και μία ολιγόλεπτη κουβέντα μεταξύ των δύο ανδρών, για το (σχεδιαζόμενο εδώ και καιρό) φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Δερύνειας με τους αντίστοιχους της Βέροιας, με την παρουσία των πρώτων στην Ελλάδα τον ερχόμενο Μάρτιο. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, αποφασίσθηκε το φιλικό αυτό παιχνίδι να γίνει μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου στη Βέροια, της δε αποστολής των Κυπρίων θα ηγείται ο ίδιος ο δήμαρχος Δερύνειας, κ. Άντρος Καραγιάννης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής