breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Τρεις πιλότοι είδαν περίεργες κινήσεις στον ουρανό – Ήταν UFO;

Τρία διαφορετικά περιστατικά ερευνά η Ιρλανδική Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (IAA) μετά από αναφορές πιλότων εμπορικών πτήσεων ότι είδαν Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ) ανοιχτά των νοτιοδυτικών ακτών της Ιρλανδίας.

Όλα άρχισαν στις 06:47 την περασμένη Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, όταν πιλότος της British Airways (BA) επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας του Σάνον στην Ιρλανδία. Η πιλότος ήθελε να μάθει, αν γινόντουσαν αεροπορικά γυμνάσια στην περιοχή, επειδή υπήρχε κάτι που «κινείτο πάρα πολύ γρήγορα». Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας απάντησε ότι δεν γίνονται γυμνάσια. Η πιλότος της BA, που πετούσε από το Μόντρεαλ του Καναδά με προορισμό το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, σημείωσε ότι υπήρχε ένα «πολύ λαμπρό φως» και το αντικείμενο εμφανίστηκε κατά μήκος της αριστερής πλευράς του αεροπλάνου προτού «αλλάξει γρήγορα κατεύθυνση προς τα βόρεια». Η κυβερνήτης του αεροπλάνου αναρωτιόταν τι θα μπορούσε να είναι αυτό, αλλά σημείωσε ότι δεν φαινόταν να έχει πορεία σύγκρουσης.

 

Το δεύτερο περιστατικό

Άλλος πιλότος αεροπλάνου της Virgin, που εκτελούσε την πτήση Ορλάντο-Μάντσεστερ, μπήκε στη συζήτηση και είπε ότι μπορεί να είναι μετεωρίτης ή κάποιο άλλο αντικείμενο, που εισέρχεται ξανά στην ατμόσφαιρα της γης. Αυτός πρόσθεσε ότι υπάρχουν «πολλά αντικείμενα που ακολουθούν την ίδια τροχιά» και ότι ήταν πολύ λαμπερά. Όπως είπε, είδε «δύο λαμπερά φώτα» στα δεξιά του, τα οποία ανέβηκαν σε ύψος με ταχύτητα, η οποία όπως σημείωσε ήταν «αστρονομική, ήταν σαν Mach 2», δηλαδή η διπλάσια αυτής του ήχου.

 

Το τρίτο περιστατικό

Ένας τρίτος πιλότος εμπορικής πτήσης, ενός 737 της Norwegian Air, που ταξίδευε από Νέα Υόρκη με προορισμό το Σάνον, εξέφρασε την ανακούφισή του που κι άλλοι είδαν το ίδιο: «Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος», είπε.

«Μετά τις αναφορές από ένα μικρό αριθμό αεροπλάνων την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου για μια ασυνήθιστη εναέρια δραστηριότητα, η Ιρλανδική Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας υπέβαλε αναφορά», αναφέρει η ίδια σε ανακοίνωσή της.

«Η αναφορά αυτή θα ερευνηθεί βάσει της φυσιολογικής απόρρητης διαδικασίας διερεύνησης συμβάντων», δήλωσε παράλληλα εκπρόσωπός της στους Irish Times, σημειώνοντας ωστόσο ότι είναι απίθανο να πρόκειται για εξωγήινους από άλλο πλανήτη.

Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Σάνον δήλωσε ότι δεν είναι αρμόζον να σχολιάσουν το συμβάν οι αρχές του αεροδρομίου, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα της IAA.

*****

Κρατούσε το παιδί της δυο χρόνια σε… πορτμπαγκάζ αυτοκίνητου! Κανείς δεν ήξερε ότι είχε γεννήσει!

Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας στην περιοχή του Τερασόν στη νοτιοδυτική Γαλλία, με μια «μάνα» να κρατά ένα παιδί για δυο χρόνια σε ένα... πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου! Η 50χρονη Ρόζα Μαρία Ντα Κρουζ έχει ακόμη τρία παιδιά, τα οποία μεγάλωνε κανονικά, όμως κανείς δεν γνώριζε ότι είχε αποκτήσει και τέταρτο παιδί, το οποίο το είχε κρατήσει κρυφό απ΄ όλους! Το παιδί το είχε όμηρο σε ένα πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου και αν δεν είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη σε ένα συνεργείο, κανείς δεν θα το είχε μάθει!

Ένας μηχανικός αυτοκινήτου της ζήτησε να ανοίξει το πορτμπαγκάζ, αλλά εκείνη αρνήθηκε, με τη δικαιολογία ότι είναι γεμάτο και δεν θέλει να το αδειάσει.

Ο θόρυβος όμως από το πορτμπαγκάζ προβλημάτισε το μηχανικό που το άνοιξε και έπεσε μπροστά στο απίστευτο θέαμα ενός μωρού σε πολύ άσχημη κατάσταση. Όπως είπε σε τοπικά μέσα, το παιδί μύριζε, ενώ ήταν πολύ αδύνατο. Μάλιστα οι γιατροί είπαν πως, αν είχε μείνει λίγο ακόμη κλειστό μέσα στο πορτμπαγκάζ, θα είχε σκάσει από ασφυξία! Το περιστατικό είχε συμβεί το 2013 και τώρα διεξάγεται η δίκη στη Γαλλία για τη «μητέρα», που αντιμετωπίζει βαρύτατες ποινές για επαναλαμβανόμενη βία που οδήγησε σε ανήκεστη βλάβη στο παιδί!

*****

Καθηγητής έκανε κατά λάθος… μάθημα πορνό

Άσχημες και εξευτελιστικές στιγμές βίωσε ένας καθηγητής μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας σε πανεπιστήμιο της Ταϊβάν, την οποία πιθανότατα δεν θα.. ξαναδιαβεί.

Ο καθηγητής από το Ταπέι είχε συνδέσει το λάπτοπ του με τον προτζέκτορα και κατά τη διάρκεια της παράδοσης, αντί για το διδακτικό υλικό, έβαλε το πορνό.

Το βίντεο έπαιζε, οι φοιτητές γελούσαν και τον πείραζαν, όμως εκείνος φαίνεται πως δυσκολευόταν να σταματήσει το βίντεο.

Ο ίδιος τελικά, παρά το ότι έτρεξε να κλείσει το βίντεο, έβγαλε το λάπτοπ από την πρίζα, για να σταματήσει το βίντεο.

Σίγουρα πρόκειται για ένα μάθημα, που ποτέ δεν θα ξεχάσουν οι φοιτητές.

Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί πριν από λίγες εβδομάδες και σε μάθημα Ψυχολογίας, σε πανεπιστήμιο του Τορόντο.

*****

Έφτιαξαν πίτσες για Γκίνες

Εκατοντάδες μάγειρες εργάστηκαν σκληρά, για να φτιάξουν πίτσες σε ποσότητα Ρεκόρ Γκίνες, στο Μπουένος Άιρες. Το ρεκόρ αυτήν τη στιγμή κατέχει η Ιταλία, με 10.065 πίτσες, ενώ οι Αργεντίνοι στόχευσαν στο να φτιάξουν 11.000 πίτσες σε 12 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι έφτιαξαν 1500 περίπου πίτσες ανά ώρα.

Για την κατασκευή τους χρησιμοποιήθηκαν 3.000 αλεύρι και 1.100 λίτρα σως ντομάτας.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον κανόνα, κάθε πίτσα έπρεπε να έχει διάμετρο τουλάχιστον 30,5 εκατοστά.

Όμως για να.. περιπλακεί ακόμα περισσότερο το θέμα, οι σεφ κλήθηκαν να φτιάξουν και 8.000 εμπανάδας (φαγητό που φτιάχνουν Ισπανοί, ισπανόφωνοι και Αμερικανοί και θυμίζει τυρόπιτα ή καλτσόνε στο εξωτερικό του, ενώ η γέμισή του ποικίλει από τυριά, λαχανικά, κρέας, κτλ.) σε οκτώ ώρες.

Όμως ο κόπος των σεφ δε θα πάει χαμένος. Αφενός διεκδικούν μία θέση στο Γκίνες, αφετέρου πούλησαν τα κατασκευάσματά, δίνοντας τα χρήματα σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Τα αποτελέσματα του Γκίνες αναμένονται την Κυριακή.


Γαλλία-δικαστήριο
πορνό
Έφτιαξαν πίτσες για Γκίνες

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής