breaking news Νέο

Στον απόηχο της 7ης αγωνιστικής

Στον απόηχο της 7ης αγωνιστικής

Επιτέλους ύστερα από μια ήττα και δύο ισοπαλίες νίκη για τη ΒΕΡΟΙΑ στο φετινό πρωτάθλημα μακριά από την έδρα της.

Η ομάδα που πήγαινε τρένο μέσα - έξω στα φιλικά του καλοκαιριού, χρειάστηκε τέσσερις προσπάθειες, για να πάρει το πρώτο της τρίποντο μακριά από το γήπεδό της.

Και τι τρίποντο!! σε μια καθοριστική για την συνέχεια της πορείας της στο πρωτάθλημα χρονική στιγμή, με καλή απόδοση ή για να είμαστε πιο κοντα στην πραγματικότητα με σαφώς βελτιωμένη εικόνα σε σύγκριση με τις τρεις προηγούμενες που πραγματοποίησε εκτός έδρας και σε ένα ντέρμπι!!

Και τώρα φουλ για την κορυφή. Γιατί μην σας ξεγελάει η έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην οποία βρέθηκε μετά την νίκη της επι του Εδεσσαϊκού.

Η απόσταση που χωρίζει την ΒΕΡΟΙΑ από την κορυφή είναι μόλις μια νίκη. Τρεις βαθμοί και δείχνει επιπλέον να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

Βέβαια την Κυριακή η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ έχει μπροστά της μια ακόμη δοκιμασία καθως στο ημαθιώτικο ντέρμπι αντιμετωπιζει την ΑΗΤΤΗΤΗ Νίκη Αγκαθιάς και πρέπει να κερδίσει διαφορετικά...

Άκου ντέρμπι ένα παιχνίδι μεταξύ της ΒΕΡΟΙΑΣ και της Νίκης Αγκαθιάς για το πρωτάθλημα!!

Ποιός θα τόλεγε και ποιός θα το πίστευε πριν μερικά χρόνια όταν η Βασίλισσα μεσουρανούσε στα σαλόνια της Super League και η Νίκη Αγκαθιάς βολόδερνε κάπου στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας!!

Η Νίκη Αγκαθιάς όμως βλέπετε είχε την τύχη να διοικείται από έναν άνθρωπο τον Αριστείδη Ματσούκα που και το αντικείμενο, όπως αποδεικνύεται γνωρίζει πολύ καλά και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η πρόοδος της ποδοσφαιρικής ομάδας του τόπου του και κάνει όχι βήματα, αλλά άλματα μπροστά ενω η ΒΕΡΟΙΑ είχε επικεφαλής κάποιον που παρουσιάστηκε στα διοικητικά της από το... πουθενά δεν είχε το παραμικρό όπως αποδεικνύεται ψυχικό δέσιμο με την ομάδα και όταν του δόθηκε η ευκαιρία για κάτι καλύτερο την... έκανε με ελαφριά “πηδηματάκια” αφήνοντας πίσω του μόνο ερείπια!!

Και έτσι οι δυο αντίπαλοι της ερχόμενης Κυριακής  στο Δημοτικό Στάδιο της ΒΕΡΟΙΑΣ που τα προηγούμενα τρία - τέσσερα χρόνια έκαναν αντίθετη πορεία συναντήθηκαν στην σημερινή Γ’ Εθνική ερασιτεχνική κατηγορία, με την Νίκη Αγκαθιάς μάλιστα ύστερα από επτά αγωνιστικές να παραμένει αήττητη, έχοντας και έναν βαθμό περισσότερο από τη ΒΕΡΟΙΑ!!

Πως λοιπόν η Κυριακάτικη μεταξύ τους αναμέτρηση να μην χαρακτηριστεί ντέρμπι;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πριν μερικές ημέρες εκδικάστηκαν τα προσωρινά μέτρα που είχε καταθέσει ο οδηγός του πούλμαν της πρώην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, καθώς έχει λαμβάνει μισθούς ενος και πλέον χρόνου (και να είναι ο μόνος;). Το μονομελές πρωτοδικείο της ΒΕΡΟΙΑΣ τον δικαίωσε όμως χρήματα δεν πήρε!! Και από ποιόν να τα πάρει;

 

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής