breaking news Νέο

Οι εικοσιτρείς της Εθνικής

Οι εικοσιτρείς της Εθνικής

Η παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής έφερε και αρκετές διαφορές όσον αφορά την κλήση.

Ο Έλληνας τεχνικός στην 23αδα της Εθνικής εν όψει των δύο αγώνων που απομένουν για να ολοκληρωθεί το Nations League, με την Φινλανδία σημερα στις 9.45μ.μ. και την Εσθονία την Κυριακή επίσης στις 9.45μ.μ. κάλεσε τρία νεα πρόσωπα ενώ επανέφερε και δύο παλιά που δεν βρίσκονταν στις επιλογές των ομοσπονδιακών μας προπονητών τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα εκτός Εθνικής βρέθηκαν οι Ορέστης Καρνέζης, ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο Γιώργος Τζαβέλλας καθώς και ο Λάζαρος Χριστουλόπουλος, μαζί με τους τραυματίες Κυριάκο Παπαδόπουλο και Τάσο Δώνη. Επισης δεν κλήθηκε και ο Γιάννης Φετφατζίδης που συμμετείχε στην προηγούμενη αποστολή της Εθνικής μας.

Στον αντίποδα κλήθηκε για πρώτη φορά ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με την Μπενφίκα όπως και ο Γιώργος Μασούρας του Πανιωνίου με τον Λεονάρντο Κούρτη με τον τελευταίο να παίρνει την θέση ουσιαστικά του Τσιμίκα, ο οποίος μετακομίζει στην Εθνική Ελπίδων που δίνει αγώνα μπαραζ με την Αυστρία εν όψει του επόμενου Euro.

Από εκει και πέρα στην Εθνική επέστρεψαν ο Δημήτρης Σιόβας και ο Ανδρέας Σαμαρης μετά από 2,5 χρόνια και επτά μήνες αντίστοιχα.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας που συγκεντρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά αναλυτικά αποτελείται από τους: Μπάρκα, Πασχαλάκη, Βλαχοδήμο, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Σιόβα, Λαμπρόπουλο, Μπακάκη, Τοροσίδη, Κούτρη, Γιαννούλη, Σάμαρη, Μπουχαλάκη, Μάνταλο, Πέλκα, Μπακασέτα, Φορτούνη, Κουρμέλη, Ζέκα, Μασούρα, Μήτρογλου, Κουλουρη, Καρέλη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής