breaking news Νέο

ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, τα πλάνα του Άγγελου Αναστασιάδη

ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, τα πλάνα του Άγγελου Αναστασιάδη

Χθες Τετάρτη η Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν όψει του σημερινού αγώνα με την αντίστοιχη της Φινλανδίας και το ευχάριστο για τον νέο ομοσπονδιακό προπονητη τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι οτι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Στο παιχνίδι που γίνεται στο πλαίσιο της Nations League η Ελλάδα χρειάζεται νίκη με δυο τουλάχιστον τέρματα διαφορά για να μπορεί να ελπιζει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο της που ήταν και ο πρωταρχικός στόχος της.

Να υπενθυμίσουμε οτι οι υποχρεώσεις της εθνικής της χώρας μας στο Nations League ολοκληρώνονται την Κυριακή 18 Νοεμβρίου με τον αγώνα κόντρα στην Εσθονία.

Ο 65χρονος νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας μας στην πρώτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά φρόντισε να στείλει ενωτικό μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του υπογραμμίζοντας οτι προτεραιότητα όλων πρέπει να είναι η επιστροφή της Εθνικής της χώρας μας στις επιτυχίες. «Πρέπει να μάθουμε» είπε μεταξύ άλλων «να παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Η Εθνική ομάδα είναι πανω από όλους μας. Πρέπει να έχουμε το πάθος και τη διάθεση να πετύχουμε πράγματα. Τη δίψα για να πετύχουμε ξανά σαν ομάδα».

Οσον αφορά τα πλάνα του Άγγλου Αναστασιάδη δεν έδειξε κάτι σχετικό με τη διάταξη που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ούτε φυσικά τα πρόσωπα. Προφανώς και έχει πράγματα στο μυαλό του αλλά θέλει να τους κρατήσει όλους σε ετοιμότητα.

Σε κάποια στιγμή στην προπόνηση της Τρίτης δοκίμασε τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Τον Κώστα Μανωλά δεξιό στοπερ, τον Σιόβα αριστερό και ανάμεσα τους τον Παπασταθόπουλο δίχως βέβαια αυτό να σημαίνει οτι οπωσδήποτε με τον τρόπο αυτό θα τους χρησιμοποιήσει και στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Φινλανδία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής