breaking news Νέο

Ομόφωνες αποφάσεις στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας

  • Ομόφωνες αποφάσεις στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας
  • Ομόφωνες αποφάσεις στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας
  • Ομόφωνες αποφάσεις στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας
  • Ομόφωνες αποφάσεις στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη, επί των οποίων υπήρξαν ομόφωνες αποφάσεις.

• Το πρώτο θέμα συζήτησης αφορούσε στη μετατόπιση ή μη περιπτέρου επί της συμβολής των οδών Πιερίων και Ανδριανουπόλεως, το οποίο και αναβλήθηκε. Κάτι τέτοιο κρίθηκε αναγκαίο, διότι παρόντες ήταν οι ενοικιαστές του περιπτέρου, όχι όμως και η ιδιοκτήτριά του.

• Το δεύτερο θέμα είχε να κάνει με την υποβολή αιτήματος του Νικολάου Τριανταφυλλίδη για παραχώρηση χρήσης δημοτικού υπαίθριου κοινόχρηστου χώρου (διαφορά που ανακύπτει στην εφαρμογή του Κ.Χ.Π.Κ.Χ.). Σύμφωνα με αυτό όμως, ο αιτών δεν δικαιούται πάνω από 2 τ.μ., γιατί η απόφαση είναι σε πεζόδρομο και όχι σε πεζοδρόμιο.

• Το τρίτο θέμα αναφερόταν σε εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για διατήρηση ή μη θέσης περιπτέρου στην Τ.Κ. Ριζωμάτων. Τα παρόντα μέλη της ΕΠΖ προέβησαν στην απόφαση για κατάργηση της θέσης του περιπτέρου (η δε απομάκρυνση του κουβουκλίου έχει ήδη γίνει) και να υπάρξει διερεύνηση για το αν οι δυο θέσεις που προτείνονται από την Τ.Κ. Ριζωμάτων, είναι κατάλληλες.

• Το τέταρτο θέμα αφορούσε εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για διατήρηση ή μη θέσης περιπτέρου στην Τ.Κ. Παλατιτσίων. Και σ' αυτή την περίπτωση η απόφαση που ελήφθη, ήταν η κατάργηση της θέσης του περιπτέρου και η απομάκρυνση του κουβουκλίου του.

• Το πέμπτο θέμα είχε να κάνει επίσης με εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για διατήρηση ή μη θέσεων (3) περιπτέρων και απομάκρυνση των κουβουκλίων τους στην Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου, όπου αποφασίσθηκε τελικά η κατάργηση των τριών θέσεων των περιπτέρων και απομάκρυνση των κουβουκλίων τους.

Τέλος, στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, της οποίας προήδρευσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Θεόφιλος Κορωνάς, παρόντα ήταν τα μέλη Γιώργος Γουλτίδης, Στέργιος Διαμάντης, Ιορδάνης Κυρατλίδης, Θεόδωρος Τέτος, Γιώργος Ορφανίδης και απόντες οι Γιώργος Σοφιανίδης, Δημήτριος Τραπεζανλής και Ηλίας Τσιφλίδης.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής