breaking news Νέο

ΧΑΝΤΜΠΟΛ : Εποχή Ευθύμη Πιπελίδη στον Φίλιππο

ΧΑΝΤΜΠΟΛ : Εποχή Ευθύμη Πιπελίδη στον Φίλιππο

Αλλαγή σελίδας στον πάγκο του ο Φίλιππος, με τον Ευθύμη Πιπελίδη να είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας Χαντμπολ του “ερυθρόλευκου” συλλόγου της Βέροιας.

Ο Σταυριώτης προπονητης φόρεσε την Δευτέρα τα ρούχα της... δουλειάς και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες της νέας του ομάδας, στοχεύοντας: «Πρώτον να εξελίξω τους νεαρούς παίκτες της ομαδας και δεύτερον αυτό να αποβεί σε όφελος της ομάδας» είπε, μιλώντας στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ”, και προσέθεσε: «Ο Φίλιππος είναι μια καινούργια ομάδα φέτος, την οποία πλαισιώνουν νέα παιδιά. Και εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, προκειμένου το έργο της δουλειάς μου να είναι επιτυχημένο».

 

“Δεν είμαι Φίλιππος, αλλά...”

Ο ίδιος, συνάμα παρουσιάζεται... ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, λέγοντας πως «παρ’ οτι ο Φίλιππος υπήρξε και συνεχίζει να είναι ο αντιπροσωπευτικός σύλλογος της Βέροιας στο άθλημα του Χαντμπολ, κουβαλώντας μια μεγάλη ιστορία, εγώ δεν.. υπήρξα Φίλιππος! Ομως σέβομαι το μεγαλείο και την ιστορία αυτού του συλλόγου, την τεχνική ηγεσία του οποίου δέχθηκα να αναλάβω χάριν δυο ανθρώπων: Του Άκη Τριανταφυλλίδη και του Νίκου Κακαφίκα, οι οποίοι με προσέγγισαν με ειλικρίνεια και στεκόμενοι με ζέση προς το πρόσωπό μου. Τους ευχαριστώ και πιστεύω να φανώ αντάξιος της επιλογής τους».

 

Αερωπός εν όψει

Αγωνιστικά, ο Ευθύμης Πιπελίδης, που μπόρεσε να έχει όλους τους παίκτες στην χθεσινή προπόνηση, μίλησε προς αυτούς, τονίζοντας τι θέλει και τι επιζητά από δαύτους, ενω εν όψει του εκτος έδρας αγώνα με τον Αερωπό Εδεσσας, πέρα από τους Τάσο Τριανταφυλλίδη και Κώστα Κορωνά που βρίσκονται στα... πιτς, έχει να σκεφθεί και την φυγή του νεαρού πορτιέρου Τσούλου, με τους Θωμά Κορωνά και Μένιο Καλλιαρίδη να αποτελούν πλεον το δίδυμο της υπεράσπισης της εστίας του Φιλίππου.

 

Από τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής