breaking news Νέο

Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκαν στο φιλανθρωπικού χαρακτήρα του ΠΑΟ Ν. Γενεά Ν. Νικομήδειας

  • Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκαν στο φιλανθρωπικού χαρακτήρα του ΠΑΟ Ν. Γενεά Ν. Νικομήδειας
  • Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκαν στο φιλανθρωπικού χαρακτήρα του ΠΑΟ Ν. Γενεά Ν. Νικομήδειας

Σαν σύλλογος που θέλει να λέγεται μεγάλος δεν περιορίζεται μόνο εντος των τεσσάρων γραμμων του αγωνιστικού χώρου αλλά αποδεικνύει συνεχώς το μεγαλείο του μέσω δραστηριοτήτων κοινωνικού περιεχομένου. Ετσι και ο ΠΑΟΚ, που τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει βοήθεια σε δεκαδες παιδιά με προβλήματα υγείας αλλά και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συλλόγου του ΠΑΟ Γενεά Ν. Νικομήδειας για την διεξαγωγήου φιλικού αγώνα με την τωρινή του ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του “Δικεφάλου του βορρά” πρόκειται να αγωνισθεί με τους “κιτρινόμαυρους” της Ν. Νικομήδειας (που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 της ΕΠΣΗ), την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 3μ.μ. στο γήπεδο “Μίμης Παπαϊωάννου”. Ολα τα έσοδα του αγώνα (με το εισιτήριο να τιμάται στα 3 ευρώ) θα δοθούν στην οικογένεια του 22χρονου Αντώνη Σταφυλλίδη που μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε την 23η Σεπτεμβρίου και την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και την νοσηλεία του στη ΜΕΘ, βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Χαλκιδική, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα έξοδα της εκει παρουσίας του.

 

Θα βραβευθούν Πάμπλο Γκαρσία και Ιβάν Σαββίδης

«Καλούμε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου κι όχι μόνο να έρθουν σ’ αυτό το φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδι της 3ης Δεκεμβρίου στη Ν. Νικομήδεια και να βοηθήσουν με τον οβολό τους, ο καθένας όσο και όπως μπορεί, για την περίπτωση αυτού του παιδιού» ανέφερε χθες στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο Κώστας Γερουλίδης, γενικός αρχηγός του Νικομηδιώτικου συλλόγου, ο οποίος, όπως ενημέρωσε ακόμα, πριν από την διεξαγωγή αυτού του αγώνα θα τιμηθεί τόσο (ο λατρεμένος των φιλάθλων και οπαδών του ΠΑΟΚ) ο Ουρουγουανός παλαίμαχος παίκτης Πάμπλο Γκαρσία όσο και ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του “Δικεφάλου του βορρά” Ιβάν Σαββίδης (φωτό).

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί και να τονισθεί ότι έχει ανοιχτεί για τον Αντώνη Σταφυλλίδη Αριθμός λογαριασμού στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5243-075990-136, για όποιον θέλει να συμβάλλει στα έξοδα αποκατάστασης του, ενω μέρος των εσόδων του αγώνα της προσεχούς Κυριακής ανάμεσα στη Βέροια και την Αγκαθιά θα διατεθεί επίσης για τα έξοδα νοσηλείας του 22χρονου Αντώνη Σταφυλλίδη στο Κέντρο Αποκατάστασης “ΕΥΕΞΙΑ”.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Ιβάν Σαββίδης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής