breaking news Νέο

Οι καινοτομίες του φετινού Φιλίππειου δρόμου

Οι καινοτομίες του φετινού Φιλίππειου δρόμου

Οσον αφορά στις καινοτομίες οι οποίες περιέρχονται στην φετινή διοργάνωση του 7ου Φιλίππειου δρόμου, αυτές είναι:

- Η παρουσία του Κώστα Γκελαούζου, του θριαμβευτή του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, που κατέκτησε την 1η θέση Ελλήνων ανδρών, με ατομικό ρεκόρ 02:21:54, κάτι που αποτελεί τιμή και αναβάθμιση για τον αγώνα.

- Ένας επιπλέον αγώνας, την Κυριακή το πρωί, για παιδιά Α' έως Γ' Δημοτικού, που θα ξεκινήσει στις 10:40 από το μπάσκετ της Εληάς. Ο αγώνας γίνεται κατόπιν μεγάλου ενδιαφέροντος από τους γονείς παιδιών των μικρών τάξεων του δημοτικού.

- Φέτος, στο Φιλίππειο Δρόμο θα φιλοξενηθεί και ο 3ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών, που τα δυο πρώτα χρόνια διεξαγόταν στις Σέρρες. Το Σάββατο το απόγευμα, ο αγώνας των 5χλμ και την Κυριακή το πρωί ο αγώνας των 14,6χλμ.

- Το pasta party θα είναι πιο ανοιχτό, για όλους τους συμμετέχοντες του διημέρου και τους εθελοντές. Επιπλέον, θα διατεθούν και γεύματα στα παιδιά που θα συμμετέχουν.

- Θα διατεθούν φουλάρια στα παιδιά και τους εθελοντές.

- Σχεδιάστηκαν νέα έπαθλα, πιθάρια για τους νικητές και λάρνακα για τον 2ο και 3ο, ενώ σχεδιάστηκαν και νέα μετάλλια για τους 76 δρομείς που θα ανέβουν στο βάθρο.

Κατά τα άλλα, στο αγωνιστικό κομμάτι, το Σάββατο 8/12 το απόγευμα, θα διεξαχθεί ο αγώνας 1000μ παιδιών Δ'-ΣΤ' Δημοτικού, ο αγώνας 2000μ παιδιών Γυμνασίου και ο Νυχτερινός δρόμος (άνω των 15 ετών) 5000μ. Γιατί όλοι τρέχουμε σε αυτόν τον αγώνα!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής