breaking news Νέο

Δημοτική Κοινότητα Βέροιας : Συνεδρίαση έγινε, το μοναδικό θέμα όμως αναβλήθηκε και πάλι

Δημοτική Κοινότητα Βέροιας : Συνεδρίαση έγινε, το μοναδικό θέμα όμως αναβλήθηκε και πάλι

Μπορεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα η συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας να οδηγήθηκε από αναβολή σε αναβολή, δημιουργώντας συνάμα και έναν ιδιαίτερο προβληματισμό γύρω από τη λειτουργία της, όμως αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε κανονικά την Πέμπτη (31 Αυγούστου) το απόγευμα, με παρόντα στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα μέλη αυτής (πιο συγκεκριμένα: οι Τσιάνος Δημήτρης, Γεωργιάδου Νένα, Τζήμα Συρμούλα, Πελεκίδης Γιάννης, Νικολαϊδου Αντωνία, Λελεκάκης Γιώργος, Κεφαλίδης Κώστας και Μπρανιώτης Δημήτρης).

Μία συνεδρίαση, η οποία, σημειωτέον, έλαβε χώρα και με μια αλλαγή προσώπου στη θέση του γραμματέα, στην οποία τοποθετήθηκε η κ. Αναστασία Κρεπαλίδου αντί του κ. Σίμου Καραγραβριηλίδη, τον οποίο και η πρόεδρος του σώματος, κ. Ελένη Γκόγκα, ευχαρίστησε για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες του στη λειτουργία του οργάνου.

Μοναδικό θέμα της προχθεσινής συνεδρίασης αποτέλεσε η γνωμοδότηση των μελών, σχετικά με την παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου Λαζοχωρίου για 10 χρόνια στον Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΛΑΖΟΧΩΡΙΟΥ, θέμα το οποίο προερχόταν από αναβολή.

«Με το με α.π. 3056/18-7-2017 το Νομικό πρόσωπο του Δήμου ΚΑΠΑ ζητά από το συμβούλιό μας να γνωμοδοτήσει σχετικά με την παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου Λαζοχωρίου για 10 χρόνια στον Αθλητικό Σύλλογο «Αετός Λαζοχωρίου» και προκειμένου το Νομικό Πρόσωπο να προχωρήσει στην εγκριτική έκδοση απόφασης, δεδομένου ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις της παραχώρησης. Με την 2383/22-6-2017 αίτησή του προς το ΚΑΠΑ, ο Α.Σ. «Αετός Λαζοχωρίου» ζητά την παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Λαζοχώρι για δέκα (10) χρόνια, για τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας. Επίσης αναφέρει ότι στο Σύλλογο υπάρχει ακαδημία με 100 παιδιά και δεσμεύεται ότι θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τη συντήρηση του γηπέδου, με υπόγειο πότισμα, κούρεμα του χόρτου, ανακαίνιση των αποδυτηρίων και ότι το γήπεδο θα είναι ανοιχτό για τους δημότες», ανέφερε στην εισήγηση της η κ. Γκόγκα.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος αυτού, τα μέλη και συγκεκριμένα οι κ.κ. Κώστας Κεφαλίδης, Δημήτρης Μπρανιώτης, Συρμούλα Τζήμα και Δημήτρης Τσιάνος, εξέφρασαν απορίες και επιφυλάξεις, σχετικά με το αν υπάρχει σύλλογος στο Λαζοχώρι με την ονομασία «ΑΕΤΟΣ» και θα φροντίζει – όπως αναφέρεται – το γήπεδο, αλλά και ερωτήματα γύρω από τη λειτουργία των χώρων του, όπως επίσης και για πρόταση παραχώρησης του γηπέδου με λιγότερα από 10 χρόνια. Κρίνοντας συγχρόνως ότι θα πρέπει να αναβληθεί το θέμα και πως στην επόμενη συνεδρίαση θα πρέπει να υπάρξει προσκόμιση του καταστατικού ίδρυσης του Α.Σ. «ΑΕΤΟΣ ΛΑΖΟΧΩΡΙΟΥ» προκειμένου – όπως επεσήμαναν - «να το δούμε το θέμα και κατόπιν να αποφανθούμε σχετικά».

Άποψη που βρήκε σύμφωνα και τα υπόλοιπα μέλη, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο θέμα να αναβληθεί και πάλι.

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης

 

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής