breaking news Νέο

Η ΑΕ Ποντίων μόνη στην κορυφή

Η ΑΕ Ποντίων μόνη στην κορυφή

Με τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής του Β’ ομιλου (ο Α’ είχε ρεπό) συνεχίστηκε την Κυριακή το απόγευνα το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ένωσης και την ΑΕ Ποντίων Βέροιας να εκμεταλλεύεται την ισοπαλία των δύο συγκατοίκων της στην κορυφη του βαθμολογικού πίνακα των Λευκαδίων και του Αστέρα Τριποτάμου και σε συνδυασμό με την δική της νίκη στην Πατρίδα με 5-2 να μένει μόνη στην πρώτη θεση της βαθμολογίας έχοντας 16 βαθμούς.

Στην δεύτερη θέση ισοβαθμούν τα Λευκάδια και ο Τριπόταμος με δύο βαθμούς λιγότερους και στην 4η βρίσκεται ο Ολυμπιακός Νάουσας που έκανε το ρεπό του με 13.

Σπουδαία νίκη του Γιαννακοχωρίου στο γήπεδό του επί της Νέας Γενεάς Ν. Νικομήδειας με 2-0 που τον έφερε στην 5η θέση ενω το παιχνίδι του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου με την Θύελλα Στενημάχου δεν διεξήχη.

Αναλυτικά τα τρία από τα πέντε παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής του Β’ ομιλου που διεξήχθησαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Η ΑΕ Ποντίων πιο δύσκολο από όσο το 2-5 φανερώνει κέρδισε την Πατρίδα και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στον αγώνα Λευκαδίων - Τριποτάμου έμεινε μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι μετέπειτα νικητές με γκολ του Εξαρχου στο 30’ και στο 42’ ο Κιατίδης έκανε το 0-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 50’ ο Παπαδόπουλος Α. μείωσε σε 1-2 για λογαριασμό της Πατρίδας και πέντε λεπτέ αργότερα στο 55’ ο Καλαϊτζίδης Ν. έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2-2).

Στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού η πρωτοπόρος ομάδα της ΑΕΠ αντέδρασε και με τρια γκολ που πέτυχε από το 75’ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Μαργαρίτη (Τότσκα - Κιρμανίδη) με τους Σιακαβάρα (αυτογ. 75’), Κωστογλίδη 85 και Θεοδωρίδη 90+ πήρε την νίκη με 2-5.

Νίκη και για την ομάδα του Γιαννακοχωρίου στην έδρα της επί της Ν. Νικομηδειας που την οδήγησε στην 5η θέση του βαθμολογικου πίνακα.

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο 40’ με τον Γαλανό και στο 72’ ο Καράϊ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χρυσάνης (Μπογιατζόγλου - Χριστοδούλου Κ.).

Ισόπαλο (1-1) έληξε το ντέρμπι κορυφής μεταξύ των Λευκαδίων και του Αστέρα Τριποτάμου που διεξήχθη στην έδρα του πρώτου.

Ο Αστέρας προηγήθηκε με γκολ του Μπάκανου που πέτυχε μόλις στο 3ο λεπτό με τα Λευκάδια να ισοφαρίζουν το σκορ σε 1-1 στο 90’ με τον Γκότση.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Ρηγόπουλος - Γκόγκας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής