breaking news Νέο

Νίκη, με αριθμό 3!

Νίκη, με αριθμό 3!

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι παίκτες του Φιλίππου, μετά την ήττα που υπέστησαν στην Κέρκυρα από τον Φαίακα και την όλη κούραση που είχαν να βγάλουν από ένα τέτοιο ταξίδι, με τον Δημήτρη Γκίμα να εστιάζει τώρα στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης.

Ομως ο Βεροιώτης προπονητής δεν μπορεί παρά να έχει στο μυαλό του τις περιπτώσεις εκείνων των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και πανω σ’ αυτή τη βάση σχεδιάζει τον Φίλιππο, για το πως σκοπεύει να αγωνισθεί απέναντι στον Μακεδονικό.

Οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας δεν θέλουν να σκέπτονται τίποτα άλλο παρά μονο τη νίκη κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας σύλλογο της Νεάπολης, αλλά κατι τέτοιο δεν θα πρέπει να θεωρείται και σίγουρο, σ’ ένα πρωτάθλημα που οι διαφορές των ομαδων είναι πολύ μικρές και έχει χαρακτηρισθεί το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών.

 

Το “τρίο” των τραυματιών

Οι προβληματισμοί, λοιπόν, του Δημήτρη Γκίμα εν όψει του αγώνα της Κυριακής, έχουν να κάνουν με τους Φαίδονα Παραπούρα, Φώτη Καβαργύρη και Νίκο Παπαδόπουλο. Οι δύο πρώτοι, μετά τα ματς με Εσπερο Λαμίας και Στρατώνι, υπήρξαν απόντες και στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Φαίακα Κέρκυρας, για τον λόγο οτι εκφράστηκαν φόβοι υποτροπής στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν (διάστρεμμα β’ βαθμού). Αμφότεροι οι παίκτες προκειται και αυτή την εβδομάδα να συνεχίσουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, σε μια προσπάθεια να καταφέρουν να νιώσουν καλύτερα και να μπορέσουν τελικά να αγωνισθούν.

Οσο για τον τρίτο της “παρέας” των τραυματιών, αντιμετωπίζει μια θλάση στο ανω μηριαίο, η κατάσταση του οποίου επιδεινώθηκε μετά το νικηφόρο παιχνιδι με το Στρατώνι (θυμίζουμε με σκορ 65-63) και χθες επρόκειτο να γίνει μια εκτίμηση της κατάστασής του.

 

Φιλικό την Πέμπτη

Τέλος, σε αντίθεση με την περασμένη εβδομάδα, ο Δημήτρης Γκίμας έχει προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα για αύριο Πέμπτη, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό - εως τώρα τουλάχιστον - το όνομα του αντιπάλου.

 

Ο Μακεδονικός

Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα έδωσε ο σύλλογος της Θεσσαλονικης στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής βόρειος όμιλος την περασμένη αγωνιστική.

Αυτή τη φορά οι “πράσινοι” της Νεάπολης υπέστησαν την ήττα εντός έδρας από το δυνατό Αγρίνιο με το διόλιου ευκαταφρόνητο σκορ 55-82. Συνολικά ο προσεχής αντίπαλος του Φιλίππου μετρά 6 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές και εξακολουθεί να βρίσκεται στον “πάτο” της βαθμολογίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής